Jump to content

Проблем с юсб и компютър

Препоръчан пост

Здравейте,дано темата ми да е в правилния раздел,ако не е -найстина съжалявам и моля за извинение! Имам настолен компютър ,който вчера беше преинсталиран и днес опитах да си прехвърля филми от компютъра в телефона ( Нокия 5230) ,но в моя компютър не ми излиза нищо..Телефона ми показва,че е свързан към компютъра ,но компютъра не реагира..Прегледах за нередности в device manager (не ,че разбирам много) ,но там ми беше излязло Nokia 5230 в жълто.Моля за помощ,може и някой драйвер да трябва,но не съм толкова навътре с нещата.Моля да обяснявате като на човек,който компютрите не са му силната част.Благодаря ви.Забравих да спомена,че ОС е ХП и че включвах юсб-то с телефона в лаптопа ми и там няма никакви проблеми ,отваря си ми всичко необходимо

Сподели другаде

Предполагам, че с телефонът е дошъл и CD/DVD диск с драйвъри. Ако това е така, ще Ви помоля да го поставите в компютъра и следвайки процедурите по инсталацията на драйвърите, да ги инсталирате. След инсталацията рестартирайте компютъра и опитайте отново да свържете телефона.

Ако имате проблем с инсталацията и не знаете нещо-попитайте.

Сподели другаде