gabitoyy_vr Публикувано Май 18, 2013 Report Share Публикувано Май 18, 2013 Здравейте,дано темата ми да е в правилния раздел,ако не е -найстина съжалявам и моля за извинение! Имам настолен компютър ,който вчера беше преинсталиран и днес опитах да си прехвърля филми от компютъра в телефона ( Нокия 5230) ,но в моя компютър не ми излиза нищо..Телефона ми показва,че е свързан към компютъра ,но компютъра не реагира..Прегледах за нередности в device manager (не ,че разбирам много) ,но там ми беше излязло Nokia 5230 в жълто.Моля за помощ,може и някой драйвер да трябва,но не съм толкова навътре с нещата.Моля да обяснявате като на човек,който компютрите не са му силната част.Благодаря ви.Забравих да спомена,че ОС е ХП и че включвах юсб-то с телефона в лаптопа ми и там няма никакви проблеми ,отваря си ми всичко необходимо Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
as9993 Публикувано Май 18, 2013 Report Share Публикувано Май 18, 2013 Предполагам, че с телефонът е дошъл и CD/DVD диск с драйвъри. Ако това е така, ще Ви помоля да го поставите в компютъра и следвайки процедурите по инсталацията на драйвърите, да ги инсталирате. След инсталацията рестартирайте компютъра и опитайте отново да свържете телефона.Ако имате проблем с инсталацията и не знаете нещо-попитайте. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gabitoyy_vr Публикувано Май 18, 2013 Author Report Share Публикувано Май 18, 2013 Не,точно там е проблема ,че нямам диск с телефона,подарък ми е и просто не разполагам с такъв диск. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gabitoyy_vr Публикувано Май 18, 2013 Author Report Share Публикувано Май 18, 2013 Пуснах друго юсб с телефон в компютъра и тръгна,пуснах моето но не.. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Май 18, 2013 Report Share Публикувано Май 18, 2013 Здравейте gabitoyy_vr,свалете тези драйвъри, след като ви показва жълт знак в device magera от тук за XP и споделете! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
andreygg Публикувано Май 19, 2013 Report Share Публикувано Май 19, 2013 Свали си и Nokia PCSuite. Ето линк:http://www.nokia.com/global/support/nokia-pc-suite/ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост