Simeon9 Публикувано Май 15, 2013 Report Share Публикувано Май 15, 2013 Здравейте незнам дали в тази дискусия трябва да споделя проблема един приятел има проблем със безжичния нет преди 2-3 дена бушоните във тях изгоряха и от тогава няма нет само при локалната връзка има нет моля ви помогнете има копче за изключване на WI-FI свети оранжево според мен е изтрил нещо важно проверих има локална връзка и локална връзка2 а няма за безжичния нет лаптопът му е HP pavlion g7 ще добавя снимка със характеристиките на лаптопа Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
aaster23 Публикувано Май 16, 2013 Report Share Публикувано Май 16, 2013 Отворете Диспечер на устройства и симайте какво показва като го отворите!http://i970.photobucket.com/albums/ae184/aaster23/Dwm2013-05-1607-13-47-44.jpgОпитайте се да инсталирате драйверите от диска (РЪЧНO)... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 17, 2013 Report Share Публикувано Май 17, 2013 Никакви ли безжични мрежи не се засичат? Ако има мрежи, не се свързва към неговата или се свързва, но няма интернет? Ако няма никакви мрежи, опитай да натиснеш бутона за включване/изключване на безжичната карта и виж дали няма да се оправи.Също така ако има възможност, тествайте с някое друго устройство (телефон или лаптоп), за да е сигурно, че проблемът не е в рутера. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Simeon9 Публикувано Май 21, 2013 Author Report Share Публикувано Май 21, 2013 Никакви ли безжични мрежи не се засичат? Ако има мрежи, не се свързва към неговата или се свързва, но няма интернет? Ако няма никакви мрежи, опитай да натиснеш бутона за включване/изключване на безжичната карта и виж дали няма да се оправи.Също така ако има възможност, тествайте с някое друго устройство (телефон или лаптоп), за да е сигурно, че проблемът не е в рутера.Пробвахме 1во пробвах със телефона след това със друг лаптоп стана свързах се няма проблеми със рутера.Когато махна кабела и натисна за да открие мрежи ми показва ,че мрежата е забранена или изключена а не е изключена. Отворете Диспечер на устройства и симайте какво показва като го отворите!http://i970.photobucket.com/albums/ae184/aaster23/Dwm2013-05-1607-13-47-44.jpgОпитайте се да инсталирате драйверите от диска (РЪЧНO)...Добре ще опитам когато донесат лаптопа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ivailo95 Публикувано Ноември 6, 2013 Report Share Публикувано Ноември 6, 2013 здравейте хора нов съм туки искам да споделя един проблемотносно лаптопа и инетернета рутера си е съвсем наред излъчва си интернетно на лаптопа ми няма интернет Wi-Fi е вклученпросто немога да се свържа към рутера за да имам интернет на лаптопаот какво може да е проблема и как мога да го поправя?помогнете ще съм ви благодарен (излиза ми жълтият триъгълник с удивителнатата)благодаря надявам се да ми помогнете Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ivailo95 Публикувано Ноември 6, 2013 Report Share Публикувано Ноември 6, 2013 съжелявам че пиша оделно комемтар но нямам достъп до командата редактиране та това ми е проблеманадявам се да се види като си я истеглите Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ivailo95 Публикувано Ноември 9, 2013 Report Share Публикувано Ноември 9, 2013 Пробвахме 1во пробвах със телефона след това със друг лаптоп стана свързах се няма проблеми със рутера.Когато махна кабела и натисна за да открие мрежи ми показва ,че мрежата е забранена или изключена а не е изключена. Добре ще опитам когато донесат лаптопа.пробвах така но не стана дава мо този ерор които е на моята снимка Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост