ale3 Публикувано Май 9, 2013 Report Share Публикувано Май 9, 2013 Добър ден искам да помоля за помощ относно wi-fi adapter (MSI US300N),който не иска да заработи.Проблема е следният вкарвам устройството в компютъра и тръгва едно търсене на драйвъри,което не стига до никъде и не мога да намеря други драйвъри из интернет.Та въпроса ми е дали някой може да ми прати такива драйвъри или ако има друг вариант да ми го помогне? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Май 9, 2013 Report Share Публикувано Май 9, 2013 За каква операционна система? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ale3 Публикувано Май 9, 2013 Author Report Share Публикувано Май 9, 2013 Windows XP 32 bit SP2 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Май 9, 2013 Report Share Публикувано Май 9, 2013 Пробвайте тук като изберете XP. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ale3 Публикувано Май 11, 2013 Author Report Share Публикувано Май 11, 2013 Не става имам и друг адаптер ако с него ще е по-лесно(Level One WUA_0614 HW ver:1.0) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Май 13, 2013 Report Share Публикувано Май 13, 2013 Здравейте ale3, пробвайте с тези драйвери за Level One WUA_0614 HW ver:1.0относно другото wifi пробвайте линка долу.MSI US300N Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост