Jump to content

Проблем с преинсталация на уин 7

Препоръчан пост

здравейте започнах преинсталация на компютъра си и срещнах голям проблем. ще опиша всичко колкото се може по кратко и по пподробно. започнах инсталацията и в самото начало ме попита за езика. избрах си го. след това ми даде прозорец в който трябва да избирам дали да направя нова инсталация или да ъпгрейдна стария уин. натиснах за нова. след това ми изписа дисковете. моите три C: D: F: като бяха под др наименование. един диск който беше 100MB и последния който беше най отгоре на първо място пишеше нещо ОЕМ който беше 16GB. поисках да форматирам С: и да направя реинстал. като го натиснах да продалжа ми се показа следващо меню което прави някаква проверка и след това започва инсталацията. но не стана нищо след проверката ми изписа някаква грешка и си беше на 0%. върнах се аз и дадох формат на този дял които е 100мв и на др ОЕМ който е 16гб. рестартирах и сега не мога нищо да направя защото когато стигна до прозореца с избирането на дяловете не виждам нито един дял. давам на browse за търсене на драйвери и ми изписва това: No signed device drivers were found. Make sure that the installation media contains the correct drivers, and then click OK.  моля ви ако някои знае какво да направя да помогне. ако има значение компа е  sony vaio VPCEH1E1E. 

Сподели другаде

благодаря за съвета. справих се с този проблем. инсталирах линукс убунту и веднага след това инсталирах отново инсталирах уин 7 и всичко се оправи разбира се след като си изгубих цялата информация от компа. но това не е болка за умиране. проблема сега е че заедно с информацията си изгубих и драйвърите за лан картата. ако можете да ми помогнете. влязох в офицялния сайт на сони за да си ги изтегля но никой от посочените не ми тръгват. тегля на driver  за wlan отварям го от zip папка и вътре няма файл който да инсталирам. модела е sony vaio VPCEH1E1E. благодаря ви 

Сподели другаде

благодаря за съвета. справих се с този проблем. инсталирах линукс убунту и веднага след това инсталирах отново инсталирах уин 7 и всичко се оправи разбира се след като си изгубих цялата информация от компа. но това не е болка за умиране. проблема сега е че заедно с информацията си изгубих и драйвърите за лан картата. ако можете да ми помогнете. влязох в офицялния сайт на сони за да си ги изтегля но никой от посочените не ми тръгват. тегля на driver  за wlan отварям го от zip папка и вътре няма файл който да инсталирам. модела е sony vaio VPCEH1E1E. благодаря ви 

Щом няма Startup, ще трябва да ги инсталираш от Диспечера на устройства.

Там намираш твоята лан карта, която във момента най вероятно е със жълт въпросителен.

Кликаш два пъти, и избираш таба Драйвер.След което избираш бутона Актуализиране на драйвер.

На следващият прозорец трябва да избереш Прегледай моя компютър за софтуер за драйвери.

И следваш инструкциите, докато се стигне до там да посочиш разархивираната папка от теб.

Сподели другаде

Към icokirchev123

За 32 или 64 става на въпрос?

Към ba4o_kiro,

да не го объркаме, той казва че е празна папката(причини много защо е празна), но все пак! :)

Мисля че не го бъркаме.

Повечето хора знаят само да видят Startup. И като го видят и хоп, няколко Nex-та и са готови.

Само че по някога архивите със драйвери са така , Startup го няма. Има само пакет драйвери.

И ако е така, то начина да ги инсталира е само този.

Сподели другаде