artgun Публикувано Май 10, 2013 Report Share Публикувано Май 10, 2013 Здравейте aaster23,исках да попитам познавате ли се с veskomarinov?Ако отговорът е Не, то тогава каква големина да си взема?Благодаря Ако отговора беше Да, то тогава какво щеше да следва ?!Благодаря ! veskomarinov,Ето ти една друга гледна точка: Има ли у Вас друго устройство за съхранение на данни - външен хард диск или NAS, или друг компютър, който не е преносим и разполага с твърд диск (дискове) с голям капацитет за съхранение на данни? Ето и трета гледна точка:Предполагам имаш определено количество снимки и клипчета и т.н.? А имаш ли ги на две места, т.е. две устройства за съхранение на данни? На едното място ги разглеждаш и показваш на останалия свят, ако искаш разбира се, а на другото място ги съхраняваш за резерв, като не забравяш своевременно да обновяваш съдържанието му?! ПП Ако на харда имаш снимки и/или клипчета, то 50-60 лв си струват за да се сдобиеш отново с тях, но после пак ще трябва да замениш харда с нов. Това с носенето на компютъра не го считам за сериозно, при условие, че за толкова малко пари ще ти възстановят данните и при условие, че съм със същия лаптоп и изобщо не ми се обяснява какво и се случва на машинката когато го докопа голямата щерка, която не робува на вещите!!! Малко са фирмите, които имат оборудване да отворят и ремонтират харда под вакуум и не знам дали изобщо има такава в БГ. От моя доставчик при подобен проблем изпратиха дисковете в Чехословакия... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Май 11, 2013 Report Share Публикувано Май 11, 2013 Ако отговора беше Да, то тогава какво щеше да следва ?!Благодаря !Аз мисля, че s.feradov е дал отговор.Но ако беше Да - то значи аз и вие се познаваме толкова добре, че през ден едва ли не сме заедно(пием си кафето, играем футбол, а може и да работим на едно и също място - причини много), но съм препоръчал да влезете в softvisia защото има доста компетентни и качествени хора и може да ви дадат доста съвети и решения, защото аз не съм толкова компетентен и докато си (образно казано) пием кафето сте ми обяснил за вашият проблем, и поради факта, че аз съм останал много доволен от хората във форума, защото са решили мой проблем и го препоръчвам и там някъде, където вече споменавате за суми и големини на дискове (понеже ви познавам доста добре) и знам какво правите с вашата машина ви казвам да си вземете по-малък. Но ако не ви познавам, а цялата ситуация се развива само и единствено тук, то кой съм аз, че правейки заключения от моите нужди за хард диск, да ви казвам какъв диск вие да си вземете.Мисля че е безмислен този коментар, но....Поздрави Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
aaster23 Публикувано Май 11, 2013 Report Share Публикувано Май 11, 2013 Аз мисля, че s.feradov е дал отговор.Но ако беше Да - то значи аз и вие се познаваме толкова добре, че през ден едва ли не сме заедно(пием си кафето, играем футбол, а може и да работим на едно и също място - причини много), но съм препоръчал да влезете в softvisia защото има доста компетентни и качествени хора и може да ви дадат доста съвети и решения, защото аз не съм толкова компетентен и докато си (образно казано) пием кафето сте ми обяснил за вашият проблем, и поради факта, че аз съм останал много доволен от хората във форума, защото са решили мой проблем и го препоръчвам и там някъде, където вече споменавате за суми и големини на дискове (понеже ви познавам доста добре) и знам какво правите с вашата машина ви казвам да си вземете по-малък. Но ако не ви познавам, а цялата ситуация се развива само и единствено тук, то кой съм аз, че правейки заключения от моите нужди за хард диск, да ви казвам какъв диск вие да си вземете.Мисля че е безмислен този коментар, но....Поздрави @k0st4din въпросът беше зададен към мен не към @s.feradov! "Здравейте aaster23,исках да попитам познавате ли се с veskomarinov?Ако отговорът е Не, то тогава каква големина да си взема?Благодаря" И интерестното тук е, че veskomarinov се нуждае от нов хард, а не вие!+ това съм казал,"Предлагам ти, да ги накараш да ти вземат нов, но 250-400GB.За какво са ти 500GB аз съм със 750GB и едвамм опулвам 300-400, при положение че играя МНОГО игри!"а не ЙОК купи си HDD с 250GB! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
artgun Публикувано Май 11, 2013 Report Share Публикувано Май 11, 2013 k0st4din,Отново благодаря за разяснението на въпроса ! aaster23,Аз, както писах по-горе, съм със същата машина, но с малко по-голям хард и учудващо не ми стига мястото. Периодично съм принуден да се разделя с малко информация... Какво да се прави, такъв е живота! Въпроса беше към Костадин... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост