vision of life Публикувано Май 3, 2013 Report Share Публикувано Май 3, 2013 Здравейте, моля за малко помощ! Търся драйвер за Ati mobility radeon 4500 series с поддръжка на opengl 3.3 и по висок. Една програма за констуиране на мебели ми го изисква (по точно рендера). Пробвах няколко драйвера, но не тръгна с нито един. За пръв път ми се случва да не мога да намеря правилния драйвер. Благодаря! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vision of life Публикувано Май 3, 2013 Author Report Share Публикувано Май 3, 2013 Оправих се, намерих правилния драйвер. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
viktorspasov Публикувано Май 18, 2013 Report Share Публикувано Май 18, 2013 Няма програма, която да изисква OpenGL над 2.1, нещо си се объркал, а и това си зависи от самата видеокарта. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vision of life Публикувано Май 20, 2013 Author Report Share Публикувано Май 20, 2013 Защо мислиш така? Има програми за проектиране на мебели, в които се използва рендер за фотореалистична визуализация. В някои от тях се изисква OpenGL над 3.3. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
viktorspasov Публикувано Май 24, 2013 Report Share Публикувано Май 24, 2013 Не го мисля, знам го.В никоя програма не се изисква Open GL над 2.1, а на рендера не му пука за видеокартата, защото много се съмнявам, че тая програма за проектиране на мебели ползва GPU за рендване.Работя със софтуер ползващ 3Delight, иска минимум 2.1, а 3Delight e RenderMan-най-добрия рендер, който се ползва от Pixar(те са го създали) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vision of life Публикувано Май 25, 2013 Author Report Share Публикувано Май 25, 2013 Добре е, че си вярваш. Програмата има 3Д визуализатор и си изписва при липсващ драйвер, че трябва да бъде OpenGL над 3.3. Казвам ти го, защото ми го изписва и не мисля да те убеждавам в обратното. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
viktorspasov Публикувано Май 26, 2013 Report Share Публикувано Май 26, 2013 Нямаш знанията, за да опиташ дори да ме убедиш в нещо, което аз знам.Няма подобно нещо '3Д визуализатор' , има си режими на показване.Изписва ти го, защото нещо друго си прецакал. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Май 26, 2013 Report Share Публикувано Май 26, 2013 @viktorios, знаете ли какви са изискванията за стартиране и работа с Autodesk ReCap? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vision of life Публикувано Май 26, 2013 Author Report Share Публикувано Май 26, 2013 Нямаш знанията, за да опиташ дори да ме убедиш в нещо, което аз знам.Няма подобно нещо '3Д визуализатор' , има си режими на показване.Изписва ти го, защото нещо друго си прецакал.Първо, не знаеш какви знания имам аз. Второ, никога няма да тръгна да убеждавам в нещо, точно човек като теб, който се мисли за всезнайко. Такива сте ми ясни от пръв поглед. На приказки сте много силни, а иначе ръцете ви са заврени в .... Не искам да се занимавам с хора като теб. Така, че спри да ми спамиш темата и си намери нкакво по продуктивно занимание. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
viktorspasov Публикувано Май 26, 2013 Report Share Публикувано Май 26, 2013 @viktorios, знаете ли какви са изискванията за стартиране и работа с Autodesk ReCap?Знам ги, но това е един от продуктите на Autodesk, който може само да ме забавлява, за друго не става.Mari например изисква Open GL 3.2, но това не е програма за 'констуиране на мебели' , работи се на съвсем друг принцип.Караш ме да обяснявам, че под 'никоя не изисква над 2.1' съм имал предвид софтуер за моделиране, което няма нищо общо с realtime animations софтуера. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост