Jump to content

Препоръчан пост

Инсталирах си RegSupreme Pro 1.4 RC1 но се появи следния проблем. Сканирам да си почистя регистрите намира ми към 3000 ненужни ключове и др. премахвам ги, но като сканирам пак същите 3000 ненужни пак са си там. Ако има някой идея моля. :)
Сподели другаде

И при мен беше така, но рестартирах, сканирах и вече ги нямаше :)

Eeeeeeeeee как ме изпревари само. :no:

Найстина като регистрираш и сочко е ОК. :-8

Редактиран от Vankata
Сподели другаде

Аз да предупредя за дълбокото (agressive) сканиране на RegSupreme 1.4. То най-спокойно маха програмите, които са запомнени в старт мнеюто и кой знае още какво. Сравнено със старата версия на RegSupreme, новата намира страшно повече редове. Това явно се дължи не само на обновения енджин на сканиране, но и на наистина по-агресивната работа с регистратурата - махане на неща, които може и да се използват. Т.е. ако преди са се махали само 100% ненужни неща, то сега някои, може да се окажат леко използваеми.

С това не казвам, че програмата ще ви скапе регистратурата, защото истински важните неща не се пипат.

Просто ако преди не сте си правили бекъп (backup), сега го правете, то затова е там! Особено ако ползвате дълбокото сканиране.

Сподели другаде

Благодаря на всички които изказаха мнение. Ще си инсталирам пак RegSupreme Pro 1.2.0.38 понеже с нея съм нямал проблеми и ми е вършела прекрасна работа. Не искам програма да ми трие повече неща от колкото трябва а и то чак след рестартиране . :)
Сподели другаде

Благодаря на всички които изказаха мнение. Ще си инсталирам пак RegSupreme Pro 1.2.0.38 понеже с нея съм нямал проблеми и ми е вършела прекрасна работа. Не искам програма да ми трие повече неща от колкото трябва а и то чак след рестартиране . :)

Всичко се трие на момента, а не след рестарт. Може да има някои неща, за които би разбрал чак след рестарт, но повечето се установяват на момента. Новата версия не трие повече неща отколкото трябва, не и в буквален смисъл. Тя не скапва нищо, просто действа с по-твърда ръка. Absolute Uninstaller например ми маха шорткътите към CD устройствата, които са ми на десктопа ако нямам диск в самото устройство. Програмата явно проверява шорткъта и вижда, че води към нещо празно и смята, че не е нужен. Това е по-скоро досадно, а не вредно. Иначе съм сигурен, новият енджин покрай тези спорните неща, наистина се е подобрил и засича още повече НАИСТИНА ненужни неща, които предните не са засичали.

Не слагайте бети и rc версии,много скоро ще има финална.

Подкрепям мнението. Регистраурата е деликатно място и трябва да се внимава с нея. Той гафът веднъж става. :)

Сподели другаде