nakata Публикувано Август 10, 2006 Report Share Публикувано Август 10, 2006 Инсталирах си RegSupreme Pro 1.4 RC1 но се появи следния проблем. Сканирам да си почистя регистрите намира ми към 3000 ненужни ключове и др. премахвам ги, но като сканирам пак същите 3000 ненужни пак са си там. Ако има някой идея моля. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ivan ivanov Публикувано Август 10, 2006 Report Share Публикувано Август 10, 2006 Да не би да си забравил да ги изтриеш?С десен бутон маркирай всички и премахваш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
krisku Публикувано Август 10, 2006 Report Share Публикувано Август 10, 2006 (Редактиран) И при мен беше така, но рестартирах, сканирах и вече ги нямаше Редактиран Август 10, 2006 от KristiaN Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vankata Публикувано Август 10, 2006 Report Share Публикувано Август 10, 2006 (Редактиран) И при мен беше така, но рестартирах, сканирах и вече ги нямаше Eeeeeeeeee как ме изпревари само. Найстина като регистрираш и сочко е ОК. Редактиран Август 10, 2006 от Vankata Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 10, 2006 Report Share Публикувано Август 10, 2006 Аз да предупредя за дълбокото (agressive) сканиране на RegSupreme 1.4. То най-спокойно маха програмите, които са запомнени в старт мнеюто и кой знае още какво. Сравнено със старата версия на RegSupreme, новата намира страшно повече редове. Това явно се дължи не само на обновения енджин на сканиране, но и на наистина по-агресивната работа с регистратурата - махане на неща, които може и да се използват. Т.е. ако преди са се махали само 100% ненужни неща, то сега някои, може да се окажат леко използваеми.С това не казвам, че програмата ще ви скапе регистратурата, защото истински важните неща не се пипат.Просто ако преди не сте си правили бекъп (backup), сега го правете, то затова е там! Особено ако ползвате дълбокото сканиране. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nakata Публикувано Август 10, 2006 Author Report Share Публикувано Август 10, 2006 Благодаря на всички които изказаха мнение. Ще си инсталирам пак RegSupreme Pro 1.2.0.38 понеже с нея съм нямал проблеми и ми е вършела прекрасна работа. Не искам програма да ми трие повече неща от колкото трябва а и то чак след рестартиране . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dragozow Публикувано Август 10, 2006 Report Share Публикувано Август 10, 2006 Не слагайте бети и rc версии,много скоро ще има финална. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 11, 2006 Report Share Публикувано Август 11, 2006 Благодаря на всички които изказаха мнение. Ще си инсталирам пак RegSupreme Pro 1.2.0.38 понеже с нея съм нямал проблеми и ми е вършела прекрасна работа. Не искам програма да ми трие повече неща от колкото трябва а и то чак след рестартиране . Всичко се трие на момента, а не след рестарт. Може да има някои неща, за които би разбрал чак след рестарт, но повечето се установяват на момента. Новата версия не трие повече неща отколкото трябва, не и в буквален смисъл. Тя не скапва нищо, просто действа с по-твърда ръка. Absolute Uninstaller например ми маха шорткътите към CD устройствата, които са ми на десктопа ако нямам диск в самото устройство. Програмата явно проверява шорткъта и вижда, че води към нещо празно и смята, че не е нужен. Това е по-скоро досадно, а не вредно. Иначе съм сигурен, новият енджин покрай тези спорните неща, наистина се е подобрил и засича още повече НАИСТИНА ненужни неща, които предните не са засичали. Не слагайте бети и rc версии,много скоро ще има финална.Подкрепям мнението. Регистраурата е деликатно място и трябва да се внимава с нея. Той гафът веднъж става. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост