Vengard Публикувано Май 3, 2013 Report Share Публикувано Май 3, 2013 Извинявам се, ако темата се повтаря през последните 2 месеца все по - често ми се появява син екран и незнам как да се справя с този проблем. прочетох, че трябва да прикача папката ''minidump''. Ще я прикача към темата и се надявам да ми помогнете да си реша проблема Minidump.rar Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Май 3, 2013 Report Share Публикувано Май 3, 2013 Извинявам се, ако темата се повтаря през последните 2 месеца все по - често ми се появява син екран и незнам как да се справя с този проблем. прочетох, че трябва да прикача папката ''minidump''. Ще я прикача към темата и се надявам да ми помогнете да си реша проблема http://forums.softvisia.com/public/style_images/light/attachicon.gifMinidump.rarИнтересно. Ти погледна ли, дали във папка MiniDump има нещо вътре?При мен ми излиза празна папка.За това ще попитам, какво точно представлява синият екран /Опиши го/.Например, син екран със бели букви.Ако има нещо написано на него, какво е?Ако преминава бързо и не можеш да го прочетеш, пиши и за това. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TechMaster Публикувано Май 3, 2013 Report Share Публикувано Май 3, 2013 Ами че то архива, който си прикачил е празен. Какво очакваш ние да ти кажем? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vengard Публикувано Май 4, 2013 Author Report Share Публикувано Май 4, 2013 Ето този син екран ми излиза Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Май 4, 2013 Report Share Публикувано Май 4, 2013 http://forums.softvisia.com/public/style_images/light/attachicon.gifPhoto0125.jpg Ето този син екран ми излизаВсе пак. Можеш ли да стигнеш до папка MiniDump? Да влезеш вътре и да видиш дали има някакви файлове?И ако има да ги архивираш, и след това да ги качиш тук за да могат да се изтеглят.И каква ти е Операционната система? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vengard Публикувано Май 4, 2013 Author Report Share Публикувано Май 4, 2013 Все пак. Можеш ли да стигнеш до папка MiniDump? Да влезеш вътре и да видиш дали има някакви файлове?И ако има да ги архивираш, и след това да ги качиш тук за да могат да се изтеглят.И каква ти е Операционната система? В папката няма никакви файлове...32 бита windows 7 съм. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Май 4, 2013 Report Share Публикувано Май 4, 2013 В папката няма никакви файлове...32 бита windows 7 съм.Следвай стъпките.Виж дали при теб са същите настройки:http://prikachi.com/images.php?images/846/6151846Q.jpgДесен бутон на Моят компютър.Свойства.Във дясно, Промана на настройките.Разширени.Таба Стартиране и възстановяванв > Настройки. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vengard Публикувано Май 4, 2013 Author Report Share Публикувано Май 4, 2013 Следвай стъпките.Виж дали при теб са същите настройки:http://prikachi.com/images.php?images/846/6151846Q.jpgДесен бутон на Моят компютър.Свойства.Във дясно, Промана на настройките.Разширени.Таба Стартиране и възстановяванв > Настройки. Същите са и при мен, но накрая дето пише ''Замествай съществуващите файлове'' при мен е сложена отметка, а там в линка, който си дал не е сложена..трябва ли да я махна и аз? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Май 4, 2013 Report Share Публикувано Май 4, 2013 Същите са и при мен, но накрая дето пише ''Замествай съществуващите файлове'' при мен е сложена отметка, а там в линка, който си дал не е сложена..трябва ли да я махна и аз?Не аз със стрелки съм посочил важните неща.А те са важни след дебърга да се създаде файлФайл от който да разберем проблема.Сега ще е само гадаене .Може би е от това, а може и да е от онова. Нали се сещаш?Идея си нямам защо нямаш фаил.А без него аз не мога да продължа.Ще изчакам и други мнения. Ако има някакво решение може и да се включа отново. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
doktor_haus Публикувано Май 4, 2013 Report Share Публикувано Май 4, 2013 рампаметта тествал ли си я,тъй като за тази грешка дават че може да бъде причинена от дефектирала рам плочка Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vengard Публикувано Май 4, 2013 Author Report Share Публикувано Май 4, 2013 рампаметта тествал ли си я,тъй като за тази грешка дават че може да бъде причинена от дефектирала рам плочка не съм я тествал.. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
doktor_haus Публикувано Май 4, 2013 Report Share Публикувано Май 4, 2013 по горе каза че си с Windows7,той има вграден инструмент за това нещо,тествай рампаметта,или ако си с повече от една плочка рам,пробвай да махнеш едната,ако има проблем,я махаш и оставяш само другата Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vengard Публикувано Май 4, 2013 Author Report Share Публикувано Май 4, 2013 по горе каза че си с Windows7,той има вграден инструмент за това нещо,тествай рампаметта,или ако си с повече от една плочка рам,пробвай да махнеш едната,ако има проблем,я махаш и оставяш само другата можеш ли да ми кажеш къде се намира този инструмент и как се казва? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Май 4, 2013 Report Share Публикувано Май 4, 2013 можеш ли да ми кажеш къде се намира този инструмент и как се казва?Намира се във Контролен панел > Административни инструменти>Диагностика на паметта във Windows. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vengard Публикувано Май 5, 2013 Author Report Share Публикувано Май 5, 2013 Намира се във Контролен панел > Административни инструменти>Диагностика на паметта във Windows. Направих рам тест и не ми откри никакви грешки... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост