GR55 Публикувано Май 1, 2013 Report Share Публикувано Май 1, 2013 Здравейте...реших да се регистрирам във този форум намирайки го случайно в интернет...въпросът ми е за заменяне на флопи диск с USB...доста търсене падна в интернет за нашият пазар но нищо, чудя се дали след 5 години ще влязат и на нашият пазар в България....да има го в България...има хора които го произвеждат и искат цена от 250 лева...за това за това защото са наясно че могат да се изкарат и за 3 дена ...а може и за 1 вечер....достатъчно е да влязат в ресторанта, един луд и един пиян...и сме готови...предполагам разбрахте...аз съм музикант....и...искам на мястото на флопи диска да поставя USB...вместо да се занимавам с бавните и доста често чупещи се дискети...намерих телефона на човека който ги преработва за синтезатори от всякакви марки, но ми поиска 250 лева...и защо го попитах...при положение,че ebay е пълен с флопи емулатори към USB...от 20 до 45 и малко по нагоре долара обаче...сега да не поръчам от Америка....някакво си флопи,а бих искал,но имайки се в предвид че не съм много наясно с този ebay и има доста мошеници в интернет пространството, митници плащания и то ще излезе златно...та въпроса ми е има ли някой някаква информация от къде мога да закупя такова нещо...ако не сте ме разбрали...не е флопи и от другия край със USB ...кабел...а изглежда точно като флопито поставя се на неговото място и от пред има конектор за USB...вместо отвора за дискета....дори има и дисплей...... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
as9993 Публикувано Май 1, 2013 Report Share Публикувано Май 1, 2013 За пръв и последен път правя компромис да редактирам мнение на латиница. За да се регистрирате във форума, Вие е трябвало да прочетете условията. В точка 1 от Правилата на форума е написано точно това, а именно, че е задължително писането на кирилица и грамотно! П.С. Оставена е оригиналната пунктуация! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост