batetoo2 Публикувано Април 29, 2013 Report Share Публикувано Април 29, 2013 Вчера си преинсталирах компютъра със същия диск с които и миналия път. Всичко мина добре, но facebook messenger приложението за Windows не иска да ми се инсталира.Опитах с версия 2.1 и 2.0. Излиза ми това съобщение:http://prikachi.com/images/13/6135013d.png Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Април 29, 2013 Report Share Публикувано Април 29, 2013 Здравейте,а за каква операционна система става на въпрос? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
batetoo2 Публикувано Април 29, 2013 Author Report Share Публикувано Април 29, 2013 Здравейте,а за каква операционна система става на въпрос? Windows XP Professional SP 3 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Април 29, 2013 Report Share Публикувано Април 29, 2013 Погледнете тук или пробвайте да инсталирате .NET Framework. Ако не помогне ще мислим след това! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
batetoo2 Публикувано Април 29, 2013 Author Report Share Публикувано Април 29, 2013 Имам NET фреимуърк 4 инсталиран, а това където пише за решението на проблема да отворя раздел защита в св-ва на системата .. този раздел го няма ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Април 30, 2013 Report Share Публикувано Април 30, 2013 Добре, да пробваме тогава със снимков материал + линка даден в предния пост! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
batetoo2 Публикувано Април 30, 2013 Author Report Share Публикувано Април 30, 2013 Маркирано ми е простото споделяне на файлове ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
batetoo2 Публикувано Май 1, 2013 Author Report Share Публикувано Май 1, 2013 Някой не знае ли решение ?? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Май 1, 2013 Report Share Публикувано Май 1, 2013 Маркирано ми е простото споделяне на файлове ! А демаркирахте ли checkbox-а пред въпросната опция? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Май 1, 2013 Report Share Публикувано Май 1, 2013 Още нещо да ви попитам, ако сте изпълнил предната стъпка, следва какъв ви е IE експлорера и поради някои противоречия които изчетох пробвахте ли да го инсталирате под Compatibility mode za Windows Xp SP3?Прикачената снимка Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
batetoo2 Публикувано Май 3, 2013 Author Report Share Публикувано Май 3, 2013 А демаркирахте ли checkbox-а пред въпросната опция? И демаркирано и маркирано пак не иска да се инсталира.Още нещо да ви попитам, ако сте изпълнил предната стъпка, следва какъв ви е IE експлорера и поради някои противоречия които изчетох пробвахте ли да го инсталирате под Compatibility mode za Windows Xp SP3?Прикачената снимкаhttp://forums.softvisia.com/public/style_images/master/attachicon.gifScreen_01 May. 01 22.48.jpgВ 8 версия на Internet Explorer съм, но много рядко го ползвам. А относно в режим на съвместимост, такава опция за XP SP 3 няма, няма и как да има все пак съм с такъв Windows ! Показва ми само тези: http://prikachi.com/images/685/6147685g.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост