mishoval Публикувано Август 4, 2006 Report Share Публикувано Август 4, 2006 При инсталирането на пакета без да искам стартирах и папка КВ905474/Windows genuine advantage notifications/ и сега при всяко рестартиране на Рс-то ми излиза надпис, че Уиндоуса ми не е оригинален и ми предлага да го купя. Не мога да го деинсталирам, а е адски досадно. МОЛЯ, ПОМОГНЕТЕ ДА ИЗТРИЯ ТАЗИ ДОСАДА! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vankata Публикувано Август 5, 2006 Report Share Публикувано Август 5, 2006 Значи иска лек за windwos-a.Тука не мога да ти го дам затова на лично ще ти го пратя. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dude Публикувано Септември 20, 2006 Report Share Публикувано Септември 20, 2006 (Редактиран) Значи иска лек за windwos-a.Тука не мога да ти го дам затова на лично ще ти го пратя. Добър ден !Това ми е първото влизане в този форум и пречината за това е следния мой проблем, а именно Windows Genuine Advantage. За съжаление го изпуснах и сега търся алтернатива ......От търсачката попаднах на този Ваш пост и Ви моля да помогнете и на мен.Предварително благодаря ! Редактиран Септември 21, 2006 от minas Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 20, 2006 Report Share Публикувано Септември 20, 2006 Опитай ето това: RemoveWGA (13.5KB). Това няма да махне Windows Genuine Advantage Validation, а ще премахне само Windows Genuine Advantage Notifications - т.е. досадните съобщения, които се появяват. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dude Публикувано Септември 21, 2006 Report Share Публикувано Септември 21, 2006 (Редактиран) Добър ден !След вчерашното ми запитване относно Windoes Genuine Advantage се порових доста из търсачките по форумите и еко какво открих. За съжаление незнам кой е автора, но съм му благодарен.Та ето какво намерих и го споделям с Вас :Ако на скоро (19.09.2006г) Ви се е инсталерал един гаден Update на Windows - "Windows Genuine Advantage Notifications (KB905474)" и сега ви тормози с това, че Windows-а ви е пиратско копие и иска да ви се регистрира, а вас ви дразни ацки много то сега ще ви дам решение на тоя проблем Tray icon на инсталираната програма от ъпдейта е тази: Ако и вие имате такава иконка от долу са ще ви кажа как да хакнете Windows и да я раскарате от там, а също и да махнете нахалните съобщение за регистрация на Windowsa. 1. Първо влезнете в Task Managera и там влезнете във втората страница "Processes". Намерете сред списъка процес с име WgaTray.exe и след това дайте на бутона "End Process", но не натискайте OK на съобщението дето ще ви излезне. 2. Второ след това влезнете в My Computer в директория C:/WINDOWS/system32/ и там потърсете първо файл с име, което започа с "spup........" и го изтриите без проблеми. Втория файл, който трябва да изтриете е WgaTray.exe, с който ще премахнете и трай иконката отдолу.ЗАБЕЛЕЖКА!!! Този файл няма да може да бъде изтрит безпроблемно, тъй като в този момент се използва. За това бъдете внимателни в това, което ще обясня!!! Дайте Delete на файла, но не натискайте OK за потвърждение на изтриването!!! 3. Това е най-важната стъпка тук трябва да сте много БЪРЗИ!!! Описаните процедури трябва да се извършат много бързо. Първо давате OK на съобщението, което ви излезе при END Process от Task Managera След това много бързо (най-много 1-2 сек.) давате потвърждение YES и на съобщението за изтриване на файла WgaTray.exe. Пак казвам трябва да сте много бързи, тъй като при изключване на задачата "WgaTray.exe" от Task Managera след по-малко от 2 сек. тя отново се възтановява, а през времето по което е изключена вие трябва да изтриете файла WgaTray.exe от system32, който за тези 2сек. няма да се използва и ще може да бъде изтрит. 4. Накрая за да сте сигурни, че напълно сте се оттървали от Updata - Windows Genuine Advantage Notifications (KB905474)" , който се разполага при инсталираните програми в "Add/Remove Programs", би било добе с некоя програма за чистене на регистри TuneUp Utilities да оправите регистрите, при което Updata ще бъде напълно заличен от вашия компютър. След всички тези манипулации компютера ве ще е чист от този ъпдайт и за в бъдеще ви препоръчвам спрете автоматичните ъпдейти, тъй като веднага след това изчистване Windows ще иска отново да инсталира същия ъпдейт, но не го правете, за да не се занимавате отново да го махате . ОК дано да сте ме разбрали за всичко. Редактиран Септември 21, 2006 от Tragedy Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tao Публикувано Септември 21, 2006 Report Share Публикувано Септември 21, 2006 (Редактиран) Три неща имам да ти кажа. Първо, защо този начин, който знаеш, но го процедираш в Safe mode ами толкова бързаш? Второто - защо просто не вземеш един WGA REMOVER, има го на много места, два клика и готово! А за да си ползва човек AU, след това може да качи кракнатия ъпдейт, който хем ще е качен, хем няма да пречи с нотификации. Просто и не е необходимо да има познания за тая работа, всичко е наготово.EDIT: Преди поста ти даже е даден RemoveWGA, но Night_raven пише, че той маха само нотификациите - още по-добре! Редактиран Септември 21, 2006 от Tragedy Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост