danina Публикувано Август 3, 2006 Report Share Публикувано Август 3, 2006 Здравейте!Неизвестно по каква причина щом пусна тази програма ми спира нета. Нямам достъп и с двата браузъра- експлорер и мозила. Щом изключа програмата, интернета се връща. Напрактика немога да я използвам и не мога да си проверя скоростите на нета, тъй като такъв нямам. Някой има ли идея защо? Може би ми убягват настройки или и аз не знам.Благодаря предварително на отзовалите се. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
krisku Публикувано Август 3, 2006 Report Share Публикувано Август 3, 2006 Здравей Първо за проблема незнам, но поразрови се малко из настройките на програмата това или кажи от кога ти е този проблем..Преди имала ли си програмата и имала ли си интернет?Или след като си я инсталирала и веднага щом я пуснеш нямаш нет?То все ще е от настройките, но трябва да поразбуташ... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozzy Публикувано Август 3, 2006 Report Share Публикувано Август 3, 2006 ако трябва да си следиш трафика може да използваш тази алтернатива http://dl.hageltech.com/DUMeter-Install.exeпредполагам че нещо в настройките или в уина се е получило... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Август 3, 2006 Report Share Публикувано Август 3, 2006 danina и аз ти препоръчва да смениш програмата както каза ози, Думер ( http://www.dumeter.com/ ) аз съм доволен от нея .. а за проблема ти или е от настройките или има бъг в тази версия ... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Август 3, 2006 Author Report Share Публикувано Август 3, 2006 Благодаря на всички ви!Колеги, току що реших проблема. Бях пипнала малко настройките. Бях сложила отметка на enable speed limit и като я махнах- всичко е ок.Благодаря и на tzwaro82, който много точно диагностицира проблема, въпреки че вече се бях справила. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост