chelsea fan Публикувано Април 22, 2013 Report Share Публикувано Април 22, 2013 Здравейте ! Взех си лаптоп преди 8 месеца и играех нормално Пес Фифа и такива игри , и днес играх след обед и сега излязох навън прибирам се и ми пишеше : MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS След това преинсталирах Играта ми тя ми тръгна на малък екран , и след това влязъх в настройките и ми пишеше , че съм на вградената видеокарта , та въпроса ми е , дали ми изгоряла Nvidiata или може да се смени тази видео карта ..... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
chelsea fan Публикувано Април 22, 2013 Author Report Share Публикувано Април 22, 2013 Да добавя , че в биоса немога да си сменя видео картата , и ми пише на Video memory 128 .. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Април 23, 2013 Report Share Публикувано Април 23, 2013 Въпросната видеокарта разпознава ли се в Device Manager или BIOS на системата? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
chelsea fan Публикувано Април 23, 2013 Author Report Share Публикувано Април 23, 2013 B Device manager- Да , а в биоса той ми е много кратък , лаптопа ми е АСЕР , и там не ми пише са сменяне на видео картата а пише само видео мемори " 128 мб ако искаш мога да кача снимка Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Април 23, 2013 Report Share Публикувано Април 23, 2013 Какъв е точният модел на лаптопа? Да, ако е възможно прикачете снимков материал, тъй като може да бъде от полза. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
chelsea fan Публикувано Април 23, 2013 Author Report Share Публикувано Април 23, 2013 Точният модел е : Acer aspire e1 - 571G Снимков материал от Биоса и от Девайс мениджера Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
BGRS Публикувано Април 23, 2013 Report Share Публикувано Април 23, 2013 А сигурен ли си, че външната видеокарта се включва при 3D приложения? Това се настройва от контролния панел на NVIDIA. И след като играта е тръгнала на малък екран, пробвай с alt+enter да я пуснеш на голям екран. При ниско натоварване, тоя лаптоп работи с вградената видеокарта. При пускане на някоя игра примерно, се включва външната видеокарта. Имаш възможност да ползваш единствено външната, автоматичен режим или вградената. Вероятно там нещо се е объркало. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
aaster23 Публикувано Април 24, 2013 Report Share Публикувано Април 24, 2013 Имах същия проблем с Acer Aspire 5750G! Ето ти как да го оправиш: 1. Влизаш в nVidia control panel http://prikachi.com/images/845/6114845y.jpg 2. натискаш на Set PsihyX Configuration http://prikachi.com/images/846/6114846P.jpg 3. Нагласяш го на твоята видео карта (не GPU или автоматично избиране) А колкото до сека: 1 Влизаш в nVidia control panel 2. Натискаш на Adjust image setting with preview 3. Правиш си настроиките така: Use my preference emphasizing: Perfomance Perfomance ||-------- Balance Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
chelsea fan Публикувано Април 24, 2013 Author Report Share Публикувано Април 24, 2013 Добре така се оправи , обаче игрите от 1 месец насичат , като пусна играта няма и 1 минута и започва да насича за 4-5 секунди и след това се оправи след 1 минута пак.... ако можете и за това да ми помогнете ЕВАЛА ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
BGRS Публикувано Април 25, 2013 Report Share Публикувано Април 25, 2013 Добре така се оправи , обаче игрите от 1 месец насичат , като пусна играта няма и 1 минута и започва да насича за 4-5 секунди и след това се оправи след 1 минута пак.... ако можете и за това да ми помогнете ЕВАЛА !Твърде малко информация. Забелязвал съм подобни насичания при настолни компютри, когато настройките на картината са с повечко детайли или антиалайзинг. Така, че на първо време виж как е настроен антиалайзинга и го намали за проба. Хубаво е да се види и какви са температури на процесор и видеокарта. Да не би случайно процесора да тротва или което е по-вероятно, понеже процесорът си е достатъчно добър, картата да намалява честотите си по някаква причина. Стрелям на сляпо, на за толкова информация толкова. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
aaster23 Публикувано Април 25, 2013 Report Share Публикувано Април 25, 2013 Добре така се оправи , обаче игрите от 1 месец насичат , като пусна играта няма и 1 минута и започва да насича за 4-5 секунди и след това се оправи след 1 минута пак.... ако можете и за това да ми помогнете ЕВАЛА !3 варианта ми минават през главата сега: 1. Бъгав/стара версия драйвер - update-ни си ги 2. Машината ти грее - издухване 3. Неинсталирани/стари версии DRX/Vcredits/Psychics - инсталипане/update-ване на най-новите версии 4. И последно: Несъвместимост със OS - http://prikachi.com/images/594/6120594p.jpg http://prikachi.com/images/596/6120596B.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
chelsea fan Публикувано Април 28, 2013 Author Report Share Публикувано Април 28, 2013 Ето температурите И при играНезнам какво му стана мисля да му направя една преинсталацийка и да сложа 7-ца Ултимейт , сега като играя и започва да насича още от самото начало Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
aaster23 Публикувано Април 28, 2013 Report Share Публикувано Април 28, 2013 Предлагам ти да си изтеглиш някоя програма за защита от вируси и да пуснеш един Scan на C-то! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост