Jump to content

Препоръчан пост

Сайтът поне за мен ми беше много полезен и като казвам "беше" с това имам предвид, че отскоро се появи, някак си, поне за мен мистериозно, някакъв проблем. На мястото, където би трябвало да ми се появи бутонът за търсене на музика чрез просвирване/тананикане/пеене, ми се появява друго нещо, от което, до колкото разбирам, трябва да си погледна настройките на микрофона, но с него всъщност няма никакви проблеми. На прикачената снимка ще видите какво точно се показва. Благодаря предварително за вниманието и съдействието. Приятна вечер. :)

post-29575-0-10342100-1366578798_thumb.png

Сподели другаде

Здравейте, има част от снимката(долу) не мога да видя какво пише, но трябва да видите и да позволите да се ползва микрофона

post-18983-0-09832300-1366608262_thumb.jpg

натискате на Allow и няма да имате проблем, но при вашият случай поне гадая мисля че ви изписва да настроите микрофона, като натиснете Microphone Settings и вижте каква е ситуацията!

Сподели другаде

мисля че ви изписва да настроите микрофона, като натиснете Microphone Settings и вижте каква е ситуацията!

Всъщност сте абсолютно прав, но там е работата, че не мога да го избера, по-точно като го избера, нищо не се променя, т.е., пак така си остава, но и не разбирам, при положение, че до скоро всичко си работеше нормално, как така изведнъж спря да работи, а всъщност с микрофона нямам никакви проблеми? Иначе благодаря за съвета, пак ще опитам, въпреки че ми се струва, че ще е същото. :)

Сподели другаде

Без да исках открих къде е проблема-някъде в настройките на браузъра. След нулирането им всичко си дойде на мястото. Иначе-благодаря за вниманието и съветите. :)

Сподели другаде

След като си оправите mic-а.

http://prikachi.com/images/62/6109062T.jpg

Кликнете на "Don't want to see this box again".

http://prikachi.com/images/68/6109068i.jpg

Ще се отвори ново прозорче, маркирайте Remember и кликнете Allow, презаредете страницата, и пишете дали се е оправило.

Сподели другаде