The_Last_Lord Публикувано Април 17, 2013 Report Share Публикувано Април 17, 2013 LG Electronics E1942 работи на 1366х768 60HzЗдравейте имам проблем от ден-два монитора ми има вертикални мъглявини, нов е на 2 месеца.Относно разклонитела пробвах не е той, също преинсталирах драйверите на видеокартата от оригиналния диск тя е GeForce FX 5500 256MB AGP4x(добавена) имам и вградена 64MB. Проверих и за вируси нямаше открити. Близо до него няма UPS-та. При Run optimization wizard се личат най-много тези смущения/трептения може да се види в прикачения файл Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Април 17, 2013 Report Share Публикувано Април 17, 2013 С вградената карта пак ли има тези черти? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
The_Last_Lord Публикувано Април 18, 2013 Author Report Share Публикувано Април 18, 2013 с нея е нещо по-лошо, там и графиката е уникална - 10 цвята не 10 хиляди а 10 само пробвах го и на друг компютър пак го има проблемът също и с друг VGA кабел и пак, так че ще го пращам на сервиза да си го оправят. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост