marinow97 Публикувано Април 16, 2013 Report Share Публикувано Април 16, 2013 Здравехте вчера си изтеглих seriously sam 3 и си я цъках цял ден, днеска се прибирам от училище цъкам на на нея и ми изляза следния еррор the application was unable to start correctly 0x00005. досега търсих из гуугъл и разбрах, че това е от самата система на уин7 не от играта, първо си помислих, че е заради антивирусната защото вчера преди да вляза в играта трябваше да я изключвам и днеска така направих, но ми изляза тази грешка. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Flyer Публикувано Април 16, 2013 Report Share Публикувано Април 16, 2013 Възможно е да има неразбирателство с Windows 7. Пробвай следващия път да я стартираш в друга архитектурна среда.Това става от Properties на иконката на играта след това върху Compatibility, и от падащото меню избери някое, например: Windows NT http://instrumentnik.com/images/1.PNGhttp://instrumentnik.com/images/2.PNG Няма да е лошо да напишеш и параметрите на компютъра. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
marinow97 Публикувано Април 16, 2013 Author Report Share Публикувано Април 16, 2013 1вото недейства, вчера играта ми вървеше перфектно на макс резолюция без проблеми влизах играх всичко си беше както трябва. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Април 16, 2013 Report Share Публикувано Април 16, 2013 Стартирай я като администратор. Десен бутон=>Стартирай като администратор (Run as Administrator). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
marinow97 Публикувано Април 16, 2013 Author Report Share Публикувано Април 16, 2013 Това беше първото нещо което пробвах, нестава.Едит: Сега ще преинсталирам играта и ще кажа резултатите, аз съм сигурен, че ще се получи, но еррора пак ще се появи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост Zig Zag Публикувано Април 16, 2013 Report Share Публикувано Април 16, 2013 Първото и единствено нещо, което щях да ти кажа е "Несъвместимост".В допълнение ако продължаваш с проблемите си при зададена съвместимост или админско право, е хубаво да знаеш че има игри, които държат да работят в x64 архитектурна среда. Тези игри успешно се инсталират върху 32-битова система. И успешно започват игра. След приключването на играта потребителят повече не може да играе и получава някаква грешка, не помня каква. За да продължиш трябва да се изтрият данните от играта, които се запазваха в Application Data. Така за всеки опит да продължиш започваш от нулата. Запазване на тези файлове докато играеш не помагат. Сиреч данните не правят грешката при затваряне на играта, а при самото стартиране. Нищо че играеш веднъж. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост