devoid Публикувано Април 14, 2013 Report Share Публикувано Април 14, 2013 Здравейте имам много голям проблем който се мъча да оправя 1 седмица по цял ден какво ли не правих свалях инсталирвах трих пак свалях инсталирвах и нищо и нищо . Случаят ми е бях по чужбина 1 месец и преди 1 седмица след като се прибрах като включих играта (wow) ми исписа следното :" World of Warcraft was unable to start 3D acceleration. Please make sure DirectX 9.0c is installed and your video drivers are up-to-date " ,незнам какво да направя повече и затова един приятел ми каза да пиша тук в този сайт , че може някои да знае , и така хора ако може някой да помогне ще почерпим задалжително ето еи до сега съм се мъчил да го оправя и немога и немога стана 4 часа , а само и да ви кажа че не разбирам почти нищо от такива драйвъри линдолси и тем подобни много съм зле в тия неща така че ако някои знае как мога да си го оправя ако може да ми обясни с по прости думи ще съм му много благодарен .Благодаря ви предварително и се надявам че ще се намери някои добър човечец да ми помогне , !Промени мнениетоОтговорОтговори с цитат Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
as9993 Публикувано Април 14, 2013 Report Share Публикувано Април 14, 2013 Първо-трябва да кажете каква е операционната система на компютъра.Второ-точен модел и марка на видео картата и дали видео драйвърите са актуалните. Ако не знаете къде става това, в следващия си коментар кажете, за да обясним. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
devoid Публикувано Април 14, 2013 Author Report Share Публикувано Април 14, 2013 здр. не знам от каде да видя тези настроики Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Април 14, 2013 Report Share Публикувано Април 14, 2013 (Редактиран) Теглиш AIDA64, разархивираш я в папка по твой избор. Стартираш програмата и в ляво http://prikachi.com/images/157/6127157g.jpg кликваш на Обща информация, правиш снимка и я качваш тук. Редактиран Април 14, 2013 от Stoyannov Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост