Jump to content

ПРОБЛЕМ , немога да стартирам игра

Препоръчан пост

Здравейте имам много голям проблем който се мъча да оправя 1 седмица по цял ден какво ли не правих свалях инсталирвах трих пак свалях инсталирвах и нищо и нищо . Случаят ми е бях по чужбина 1 месец и преди 1 седмица след като се прибрах като включих играта (wow) ми исписа следното :

" World of Warcraft was unable to start 3D acceleration. Please make sure DirectX 9.0c is installed and your video drivers are up-to-date " ,

незнам какво да направя повече и затова един приятел ми каза да пиша тук в този сайт , че може някои да знае , и така хора ако може някой да помогне ще почерпим задалжително ето еи до сега съм се мъчил да го оправя и немога и немога стана 4 часа , а само и да ви кажа че не разбирам почти нищо от такива драйвъри линдолси и тем подобни много съм зле в тия неща така че ако някои знае как мога да си го оправя ако може да ми обясни с по прости думи ще съм му много благодарен .

Благодаря ви предварително и се надявам че ще се намери някои добър човечец да ми помогне , !
Промени мнението
Отговор
Отговори с цитат

Сподели другаде

Първо-трябва да кажете каква е операционната система на компютъра.

Второ-точен модел и марка на видео картата и дали видео драйвърите са актуалните. Ако не знаете къде става това, в следващия си коментар кажете, за да обясним.

Сподели другаде

Теглиш AIDA64, разархивираш я в папка по твой избор. Стартираш програмата и в ляво 

http://prikachi.com/images/157/6127157g.jpg

кликваш на Обща информация, правиш снимка и я качваш тук.

Редактиран от Stoyannov
Сподели другаде