abracadabra Публикувано Април 12, 2013 Report Share Публикувано Април 12, 2013 Работи добре. Но има едни програми в Control Panel, които не ми трябват. И не знам трябва ли да ги има или са поставени допълнително за някакво улеснение на ползвателя на този Уиндоус. Вижте на снимките: И, моля, ако не са нужни как да ги деинсталирам? И изобщо бавят ли ПС-то, щом не се стартират с пускането и никога не съм ги ползвал? Аз си имам АИДА и от нея разбрам достатъчно... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Flyer Публикувано Април 12, 2013 Report Share Публикувано Април 12, 2013 Моят съвет е винаги да използваш Windows на MSDN, без излишни модификации, които в повечето случаи затрудняват, отколкото да улеснят потребителя. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Април 12, 2013 Report Share Публикувано Април 12, 2013 Поставени са допълнително, но и не пречат особено. Все пак можеш да сканираш системата за malware профилактично - може да има поставени и други неща, които не се виждат в Control Panel. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
abracadabra Публикувано Април 15, 2013 Author Report Share Публикувано Април 15, 2013 Благодаря, имам Мауербайт и нищо не изкарва. Просто и аз така реших че са допълнително сложени, не ги ползвам и Уиндоуса се държи добре. Ще го оставя. Знам че е най-добре да е чист. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост