danina Публикувано Август 1, 2006 Report Share Публикувано Август 1, 2006 Здравейте!Лято е и всеки от нас иска да изглежда добре и да се оттърве от ненужните килограми, натрупани през зимата. Мастерралф пусна една много хубава тема за фитнеса, без който съм убедена, че отслабването и хубавата фигура няма да са достижими. Ще ми бъде много интересно да споделите и хранителни режими, които ползвате, за да възвърнете формата си. Комбинацията от хранителен режим+ тренировка като че ли е най- печалившата комбинация. Споделете с какви храни и как възстановявате формата си.Аз си купих книгата на Майкъл Търмънд и в нея има много интересен хранителен режим. Отслабва се чрез ядене по 5- 6 пъти на ден. Каня се да изпробвам и това. Звучи фантастично- за 6 дни сваляте един номер от дрехите си. Дали е истина?Как отслабвате вие? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozzy Публикувано Август 1, 2006 Report Share Публикувано Август 1, 2006 ох не ме питай... по цял ден бачкам в аптеката си и не мога да мръдна никъде.Бъцкам по нета и вече се срастнах със стола. :'( Знам че е много лошо всичко това но нищо не мога да предприема. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
666666 Публикувано Ноември 3, 2006 Report Share Публикувано Ноември 3, 2006 Здравейте.Лично аз съм привържиничка на лунната диета защото е само четери дни в месеца а през останалото време си ядеш на корем.За един месец се свалят от 4 до 5 килограма Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Ноември 4, 2006 Report Share Публикувано Ноември 4, 2006 Сиси, аз също пробвах лунната диета, ама издържах точно 10 часа без да ям и след това се наядох като прасе преди Коледа. Общите ми наблюдения са, че тази диета не ми действа особено много, защото като почна да гладувам след това яд като разпран, така че се отказах и минах на бирена диета - т.е. пия бира и ям мезе докато не мога повече. Е, не отслабвам, ама се чувствам добре )))) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
666666 Публикувано Ноември 4, 2006 Report Share Публикувано Ноември 4, 2006 Здрасти.Да определено е трудничка за изпълнение и се иска повече инат за да се успее но ако се пият много течности те залъгват глада. Аз след 24 часово гладуване хората ги виждам като толумбички,пици и други храни Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 4, 2006 Report Share Публикувано Ноември 4, 2006 Гладът ми се вижда най-глупавият начин за "отслабване". Аз никога не съм бил на някаква диета, но мисля, че най-добрият начин е човек да си хапва горе-долу каквото иска (в умерени количества разбира се). По-малко тестени изделия и повече зеленчуци и плодове + поне малко движения и малко, но сигурно ще има резултат. Далеч по-добре е от някакви екстремни и бързи методи, които не само са мъчителни, но и неефективни. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
666666 Публикувано Ноември 4, 2006 Report Share Публикувано Ноември 4, 2006 Определено и аз съм против екстремното отслабване защото след това се качва двойно а и организма си иска от всичко Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nakata Публикувано Ноември 6, 2006 Report Share Публикувано Ноември 6, 2006 Аз си мисля че човек трябва да яде за да живее, а не да живее за да яде. Има много по приятни неща да се занимава човек и да не мисли за храна. Night_Raven е много прав всичко да се хапва но в разумни количества, това важи за всичко в живота, да си вземаме по малко от всичко. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
orion Публикувано Ноември 6, 2006 Report Share Публикувано Ноември 6, 2006 (Редактиран) Здравейте,Аз смятам че най точното определение за това как човек трябва да се храни е това:"Трябва да се храним така......че винаги да оставаме съвсем малко гладни"Иначе също смятам че всичко може и трябва да се хапва,но да не се прекалява.Фитнеса - Фитнеса е супер и всеки може да отдели известно време за себе си,но винаги си намираме разни извинения.Дори и да не е фитнес,имаме планини,море,паркове .....в къщи също може да се измисли нещо - желание да има само. Редактиран Ноември 6, 2006 от oriona Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vankata Публикувано Ноември 6, 2006 Report Share Публикувано Ноември 6, 2006 Стига с тези диети, стига с това мъчение. Нужно ли е да се мъчите примерно 1 седмица за да свалите 5 килограма и след това да ги върнете двойно (смисъл от това има ли)? Най-добрият начин за отслабване според мен и според почти всички включили се досега в темата, не е гладът, а движението (тренировката).Не е толкова трудно примерно да станеш сутринта и ако си на работа или на училище да направиш една разгрявка, да раздвижиш мусколите, и чак тогава да тръгнете там, където трябва. След това се прибирате ядете, отпочивате и след обяд да станете, и да идете малко да потичате или да се разходите. Чесно ви казвам за 1 седмица няма да свалите 5 кил. , а 10 (зависи кой, колко е дебел ) и най-важното след това е, че тези килограми няма да ги върнете, защото вие през това време за, което сте отслабнали не сте се лишавали от нищо. Най-голям ефект се постига тогава, когато спазвате хранителен ражим, но и без него пак ще има ефект, макар и по малък. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
BO6KO Публикувано Ноември 7, 2006 Report Share Публикувано Ноември 7, 2006 Vankata-колкото и да се движиш без хранителен режим не става.Night_Raven според мен си прав,без зверско гладуване,плодове салатки и движение. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
baby_face Публикувано Ноември 9, 2006 Report Share Публикувано Ноември 9, 2006 А аз ще предложа нещо за дамите - аеробика Аз от скоро започнах, и след 1 час тренировка се чувствам отлично. Бях на фитнес - но там скучно.. а и има опасност да не се свалят кг, а само да се стегне тялото. Аеробика плюс някакъв лек режим (като, разбира се, не се лишава от някои сладки и тестени изделия, просто в по-малки количества) е най-доброто решение. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nav Публикувано Ноември 23, 2006 Report Share Публикувано Ноември 23, 2006 С дието нищо почти не се постига, някъде бях чул че клетката има нещо като "памет" около осем гидини(или нещо такова), така че ако отслабнеш после пак ще ги върнеш тези килограми(друг е въпроса че може и клетките да почнат да трупат и мазнини ако се повтори гладуването). Най - доброто според мен си е баналната история, умерено ядене и трениране(а може и само раздвижване де, зависи). ично аз повечето пъти ходя на училище пеша, пътят ми е около 30 минути(20 ако закъснявам ). Като тренира човек, прави и някакви мускули(може и малки), което до някъде стяга тялото. Пък и колкото повече калории изразходваш докато спортуваш толкова повече килограма сваляш .Аз общо взето гледам да се движа колкото мога(защото от това училище много време за тренировки не ми отана), и от време на време може да седна вкъщи да правя там някакви упражнения, а най - често като стане по - топло гледам да се съберем група за малък баскетболен мач (стига да не ни размързи, това е най - важното :Ь ) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Ноември 23, 2006 Report Share Публикувано Ноември 23, 2006 Ние с Мирето сме много горди, защото от днес почнахме да ходим на плуване в Севлиево. Досега плувахме по разни басейни в чужбина, но беше доста несериозно, но този път обещаваме да сме сериозни. Иначе си правим и домашни упражнения като лицеви опори, коремни преси, подскоци и подобни. А като се постопли ще сме първите за една игра на баскет Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dr. Epstein Публикувано Ноември 23, 2006 Report Share Публикувано Ноември 23, 2006 (Редактиран) Кану-каяк и при възможност кърлинг (на изкуствен лед). Аз съм на четката.Aз съм от Никъде и това не е важно в случая.Човекът с английско лице, на когото в Русия казали, че приличал на монголец ми напомни едно стихотворение.-Мой адрес не дом и не улица.Мой адрес советский союз.САЩ даде право на хора в моето положение да се заселят безпрепятсвено на територията й.Досега бе 20 годишна виза, но и това не е важно.Алекс Мофлер скоро ще води жена си в Тайланд.Тук му завиждам.Москва е град по площ по-голяма от пазарджишки окръг.И нещата там са преобразени до неузнаваемост.Турски и фински фирми строят денонощно.Чистотата и блясъкът на Лондон не вярвам да е мръднал, откакто напуснах този град.Лили Иванова води строга диета и стриктен личен живот.Всичко в името на гласа й, защото с него си вади хляба.Никакво газирано, никакво месо.Плодове и зеленчуци.Лягане точно в 20.30. Сурови яйца за закуска.Всеки петък за мен е Лили Иванова.Тя едва ли е опитвала "Котедж".Това е кисело мляко на топчета.С газираното леко се разминавам, защото аз не съм Лили, а тя бира пие.Оранжеви грейпфрути.Не знам колко е била потентна Лили, но пред времето всички сме на колене, а грейпфрутите , ха...и червените чушки ни правят робокоп в леглото.Мазнините от свинското месо замествам с "тхина".Това е сбита сметана от изстискани семки на семит.Петък е ден, в който се работи по желание.Петък е ден за покупки за седмица напред.В петък цените падат леко, защото бързат до изгравянето на първите три звезди.Морето е тихо.Ако понасяте 18'С можете да се изкъпите и никой няма да ви досажда.Има сърфисти.Малки магазинчета.Някакви нови са се появили.Няма промоция при тях.Привличат, като са наели жив оркестър.Звук на мандолини и тимпани се разнасят от уредбите им.Ориент.Ако имаше камила щях да се снимам редом.Няма елхички, няма сняг.Има едно безвремие и чувал пълен с празни кутийки от бира.Срам ме е да ги занеса до контейнера.Ще ме помислят за алкохолик.Сега ям филика намазана с тхина, бананче и дообирам с малка лъчижчка котеджа.Не успях да си намеря маслини без костилки.За малко да намачкам някаква щайга на земята със зелени маслини.И каква да ги правя, ако си бях купил? Отдавна не варя компоти.Райски ябълки си купих, като гледах да са по-мекички.За зъбките ми.Райската ябълка била за сърце.Не съм сърдечно болен, моля моля.Налага ми се с едни "агрономи" да обядвам.Купих си и печени семки.Чернобилски малко изглеждат.Яко са торени с камилски фъшкии.Часове ме делят до момента, в който града ще се превърне в призраченЦелувки по бузките и на всяко женско розова панделка.В друго време и по-добро място ви виждам като малки балерини танцуващи танца на белите пеперуди.Любовта никога не е достъчна.Да сте ми живи и здрави. Редактиран Ноември 24, 2006 от Profruit Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост