NiksonSK Публикувано Април 1, 2013 Report Share Публикувано Април 1, 2013 Здравейте!Моля ви за малко помощ.Случката е следната:Тръгнах да оправям на родителите ми компютъра който е доста старичък AMD процесор с 512MB RAM и някаква видеокарта ATI стара и с 20GB HDD всичко работи и вървеше с Win XP.Попадна ми друг комп. който е с 120 GB HDD и 256MB RAM, видеокартата подобна на моята ATI ис инсталиран Win7.Тези 3 компонента ги взех и ги сложих на моята машина като махнах моята видеокарта, после сложих и 120GB HDD и махнах моя, също добавих и тази 256MB RAM към моята 512MB.Включих компютъра и тръгна да зарежда Win7 от новия хард, но още в самото начало се рестартира преди да зареди Win-на. Пробвах с F8 да бутна нов Win да заредя но неиска да ми тръгне CDROM-а като ми изписва CODE 5и всичко това се повтаря при всичките ми опити. Влизах и в BIOS-а но нищо.КАКВО ДА ПРАВЯ И КАК ДА ПОСТЪПЯ??? Благодаря Ви! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
androns Публикувано Април 2, 2013 Report Share Публикувано Април 2, 2013 Да преинсталираш ОС на чисто! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Април 2, 2013 Report Share Публикувано Април 2, 2013 Сигурни ли сте, че компонентите са изправни и всичко е свързано както трябва? Нагласили ли сте джъмпера на твърдия диск? Пробвах с F8 да бутна нов Win да заредя но неиска да ми тръгне CDROM-а като ми изписва CODE 5и всичко това се повтаря при всичките ми опити. Влизах и в BIOS-а но нищо. В BIOS задали ли сте за First Boot Device Вашето оптично устройство? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост