kenshiro Публикувано Април 1, 2013 Report Share Публикувано Април 1, 2013 Здравейте! Наскоро инсталирах въпросната програма на компютъра си като допълнение към антивирусната ми Avira. Ползвам ги включени и двете, тъй като разбрах, че нямало проблем. Ползвам също така и защитната програма Defender заедно с тях. Забелязах обаче, че при наличието на всички тях, когато съм пуснал например интернет радио през winamp се получава накъснаве. Спрях malwarebytes и то изчезна. Това може ли да се дължи на пренатовареност на процесора, когaто съм активирал всички тези защитни програми? Спрециално нея я инсталирах, защото свалих една игра, но се оказа, че явно е имало нещо в нея, защото веднага след това започна да ми изкача съобщение от рода: windows security - exe.....stop working през 10 мин. След инсталирането и сканирането с mlwarebytes бяха открити файлове-заплахи в applycation data, които ги итрих и сед това спря да се появява, явно ги е изчистило. Мисълта ми е дали обаче при наличието на всички тези защитни програми не се получава голямо натоварване на компютъра, заради което се получава това накъсване при пуснат winamp. Операционната ми система е windows 7 64 bit SP1. Ползвам 6 гб рам и процесор АМД атлон 4600+ 2 ядра 2.4 гхц. Блгодаря предварително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
peter69pl Публикувано Април 1, 2013 Report Share Публикувано Април 1, 2013 Има наистина проблем с Малуербитес. Аз спрях автостартирането и понеже бави до 130 секунди стартирането при мен. Да не говоря ,че при ъпдейт товари на 100% и не може да се работи 2 минути. То скоро ще има нова версия...дано я оправят. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kenshiro Публикувано Април 1, 2013 Author Report Share Публикувано Април 1, 2013 Ясно. Значи проблемът е в програмата, а не в машината. Мерси за бързият отговор. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост