batetoo2 Публикувано Март 28, 2013 Report Share Публикувано Март 28, 2013 Преди месец си инсталирах програмата Magix Video Pro X3 и досега си нямаше проблем с работата и, но какво и щукна изписа ми, че ми е свършил лиценза (кракната беше). Опитах се да я деинсталирам в вградения в Windows дейнсталатор, но ми изписа, че вече може да е премахната и натиснах ок. Опитах се да заредя програмата и да тя си тръгна, но пак с прозорчето в което ме подканва да я активирам, затворих я, защото нямам кога. Успях да деинсталирам някакви нейни добавки, но само това. Същото се случи и преди седмица с програмата GIPM 2, но тя изобщо не се зареди (никъде не ми изписва, че е инсталирана). Та какъв софтуер да използвам, за да мога да ги премахна и да сложа наново Magix ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост Zig Zag Публикувано Март 28, 2013 Report Share Публикувано Март 28, 2013 Същото се случи и преди седмица с програмата GIPM 2, но тя изобщо не се зареди (никъде не ми изписва, че е инсталирана). Това че не ти се е заредил GIMP след неправилната деинсталация не означава, че си деинсталирал GIMP напълно. Проблемът ти май идва от това, че държиш програмите отворени или са в standby режим (режим в готовност), тоест били са отворени по някакъв начин. Обикновено след провал винаги инсталирам наново програмата и след това я деинсталирам. Направи и ти това същото. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
batetoo2 Публикувано Март 29, 2013 Author Report Share Публикувано Март 29, 2013 Това че не ти се е заредил GIMP след неправилната деинсталация не означава, че си деинсталирал GIMP напълно. Проблемът ти май идва от това, че държиш програмите отворени или са в standby режим (режим в готовност), тоест били са отворени по някакъв начин. Обикновено след провал винаги инсталирам наново програмата и след това я деинсталирам. Направи и ти това същото. GIMP изобщо не се зареди никъде ! Не съм го деинсталирал, даже не помня дали я имаше инсталацията в C:/Program files, а ако я е имало сигурно съм я изтрил. Никога не дъжда програма отворена, ако не я използвам. Ще пробвам по твоя начин пак да я инсталирам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
batetoo2 Публикувано Март 29, 2013 Author Report Share Публикувано Март 29, 2013 Да, GIMP 2 след като го инсталирах наново се показа в деинсталациите, а относно това, че не е излезнала иконата и на десктопа, е че не съм го маркирал да се изведе икона. (било е на забутано място в инсталацията, което не съм погледнал) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
andreygg Публикувано Март 31, 2013 Report Share Публикувано Март 31, 2013 Revo uninstaller. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
abracadabra Публикувано Април 2, 2013 Report Share Публикувано Април 2, 2013 Revo uninstaller.И аз мисля че е много добра. Ползвам я отдавна. Но, да попитам защо не се ъпдейтва напоследък? С безплатната версия съм. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
prelez.bg Публикувано Април 11, 2013 Report Share Публикувано Април 11, 2013 Your Uninstaller! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Veselushko Публикувано Април 14, 2013 Report Share Публикувано Април 14, 2013 Здравейте! Ако мога и аз да споделя мнение.Аз лично съм много доволен от програматаRevo Uninstaller Pro (който иска - мога да му дам лекарство за нея). Има и Free версия, но тя не може да сканира за остатъци от програмата след премахването ѝ. Преди време обаче имах една програма, която беше оставила свои файлове на няколко места, вкл. повредени MSI-инсталатори, които бяха останали. С Revo Uninstaller Pro не можах да засека нищо (не ми излизаха в прозореца иконките на тези програми!) А с помощта на ето тази: Perfect Uninstaller 6.3.3.9 стана!Когато я отворих веднага ми показа остатъчните файлове и аз без проблем успях да си ги премахна с нея.Така, сега имам за всеки случай инсталирани и двете програми.Ако някой иска серийни номера за Perfect Uninstaller 6.3.3.9 да ми пише на ЛС. Успех! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 15, 2013 Report Share Публикувано Април 15, 2013 Нека и аз да изкажа моето мнение. Изказвал съм го доста пъти, но ще го повтарям всеки път, ако се налага. В текущия случай по някаква причина информацията в системния регистър не е пълна. Т.е. или самата инсталация не е вписала всичко както трябва, или някоя програма (най-вероятно чистач на регистъра) е премахнала нещо потенциално важно и затова сега Windows си мисли, че приложението е деинсталирано, а то не е. В такъв случай полза от деинсталираща програма може и да има - да се посочи кое приложение трябва да се премахне и деинсталаторът да претърси системния дял и регистър за останки. Няма никакви гаранции, че ще се премахне както трябва или че няма да се създаде някакъв нов проблем. Просто има шанс да помогне. Иначе подобни деинсталатори са напълно ненужни за стандартни и ежедневни деинсталации, когато всичко е наред. Дори могат да създадат проблеми в някои ситуации. Това се случва много рядко, но е възможно. Не си заслужава рискът при положение, че ползата от деинсталаторите за една нормална деинсталация на приложение е никаква. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост