unknown Публикувано Юли 31, 2006 Report Share Публикувано Юли 31, 2006 ами става въпрос за обикновенната оригинална така да се каже мирка като ми пишат нещо цветно искам да го виждам цветно, а пък аз го виждам само в 1 цвят - с този който ми пишат...(цвета).а иначе вчера пробвах със скрипт и виждах като ми пишат цветно . ако знаете къде е проблема моля споделете оправянето му. версия 6.16 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Юли 31, 2006 Report Share Публикувано Юли 31, 2006 значи горе по менютата "file", "View" и т.н и под тях има едно бутончета и осмото от лево на десно требва да пише като иде мишкато до него а уе що обеснявам ... я един шот http://pics.softvisia.com/design/pics/1608/ec02297a17.jpg и от там ти се отг. един прозорез и правиш какъв вид текст под какъв цвят да е .... при проблем ... пиши ще помогнем ... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
unknown Публикувано Юли 31, 2006 Author Report Share Публикувано Юли 31, 2006 Погрешно си ме разбрал нали знаеш, че може да се пише цветновиж моите картинки http://pics.softvisia.com/design/pics/1608/1fn2.pnghttp://pics.softvisia.com/design/pics/1608/2qk7.png 1-та е скрипта2-та е обикновенната искам да виждам когато другите си пишат цветните букви ) ако сега ме разбирате Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
krisku Публикувано Юли 31, 2006 Report Share Публикувано Юли 31, 2006 Пробва ли да смешник мирката?Ако тази мирк не е твоя а си я изтеглил от някаде може да си лоаднал някакъв адон, който да прави точно това.От настройките никъде не видях нещо подобно.Ако има нещо то ще да го редактираш от Options > Display... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vankata Публикувано Юли 31, 2006 Report Share Публикувано Юли 31, 2006 (Редактиран) Ето ти BGmIRC тя е без скриптове и няма да имаш проблеми с цветните символи. Редактиран Юли 31, 2006 от Vankata Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
unknown Публикувано Август 1, 2006 Author Report Share Публикувано Август 1, 2006 с оригиналната искам да съм си м/у другото има оправяне, но незнам откъде. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Август 1, 2006 Report Share Публикувано Август 1, 2006 Това са си мирка скрипчета ( които се добават към мирката с командата /load ... )ако намера време ще напиша как става или линкове ще ти дам п.п. за да съм сигурен, че не съм се объркалискаш като напишеш например "hi" да ти е накакво цветно например .. нали ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
krisku Публикувано Август 1, 2006 Report Share Публикувано Август 1, 2006 Това са си мирка скрипчета ( които се добават към мирката с командата /load ... )ако намера време ще напиша как става или линкове ще ти дам п.п. за да съм сигурен, че не съм се объркалискаш като напишеш например "hi" да ти е накакво цветно например .. нали ? Ти не го разбра.И с каквато мирка и да си, ако ти напишат цветно с CTLR+K би трябвало да ти излезе цветно.А не той като напише и да излиза.Той не получава цветно, това е.А доколкото проблема, защо не изтеллих mIRC 2.0 (вече има) от http://mirc.com ? Няма да имаш никакви проблеми.А пък и е фиксната всичко работи на 6+, пробвал съм я и сега съм с нея.Проблеми - никакви, кеф - многу Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Филипов Публикувано Август 1, 2006 Report Share Публикувано Август 1, 2006 mIRC 6.2 - has been released! (July 28th 2006). 28 июля 2006 года вышел новый релиз программы для IRC (Internet Relay Chat) mIRC 6.2. В новую версию mIRC 6.2 внесено больше 120 исправлений и новшеств! Список новшеств настолько велик что не возможно даже вкратце его осветить, лучше ознакомится со всеми изменениями здесь. http://www.mirc.co.uk/whatsnew.txt Ранее зарегистрированным пользователям не требуется регистрация, просто следует устанавливать новую версию mIRC 6.20 поверх прежней версии, при установке новой версии лучше выберите опцию "делать сохранение заменяемых файлов!". http://www.mirc.com/get.html Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
unknown Публикувано Август 3, 2006 Author Report Share Публикувано Август 3, 2006 хммм до тук добре. изтеглих си тази по-нова версия на обикновенната мирка и сега всичко си е окей , НО сега имам друг проблемпостоянно ме дропи ping timeout получих банове в някои канали заради това постоянно дроване. става на 8,9 минути постоянно! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
krisku Публикувано Август 3, 2006 Report Share Публикувано Август 3, 2006 (Редактиран) хммм до тук добре. изтеглих си тази по-нова версия на обикновенната мирка и сега всичко си е окей , НО сега имам друг проблемпостоянно ме дропи ping timeout получих банове в някои канали заради това постоянно дроване. става на 8,9 минути постоянно! Този проблем НЕ БИ трябвало да е от mIRC!От интернета ти е.Аз от няколко дни ползвам mIRC 2.0 никакви такива проблеми.Просто удари една жица на доставчика ти и го питай. Редактиран Август 3, 2006 от KristiaN Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
unknown Публикувано Август 4, 2006 Author Report Share Публикувано Август 4, 2006 Този проблем НЕ БИ трябвало да е от mIRC!От интернета ти е.Аз от няколко дни ползвам mIRC 2.0 никакви такива проблеми.Просто удари една жица на доставчика ти и го питай. от самия сървър е просто съм го нацелил момента и си мисля, че е от новата версия... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
krisku Публикувано Август 4, 2006 Report Share Публикувано Август 4, 2006 от самия сървър е просто съм го нацелил момента и си мисля, че е от новата версия... Мм определено не е от новата версия много хора я пробват проблеми нямат.Понякога наистина сърварите бозат, но ако един ти бизо то не всички са така.Пробваи някой от тези: irc.spnet.netirc.unibg.orgirc.unacs.bgirc.lirex.comirc.nbu.bg -> През тези сървари (всички) с новата версия проблеми до сега не съм имал. А ти, ако говориш за новите "сървари" за които разправят из канали и др., cUniBg не сменят сърварите а просто Services, така че проблем не би трябвало да имаш.А и щом всичко е готово сменянето не ще продължи много време Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост