dakan Публикувано Март 26, 2013 Report Share Публикувано Март 26, 2013 Здравейте,интересувам се някой ползвал ли е Office 356. Какви са ви мненията за него? В сравнение с нормална версия на офис е ясно че нормалната има повече функции, но ме интересува дали има някакъв offline режим под който да работиш и без Интернет. Лицензите за 356 са много по евтини но ограничени на време. Като студент обаче можеш да си купиш версия която ти дава право да го ползваш на до 5 системи за 4 години което доста си заслужава. Последния път когато го ползвах май беше още в разработка и помня че изглеждаше много добре но ограничен. И естествено не можеше да се ползва без Интернет. Накратко интересуват ме вашите съвети за избор на Microsoft Office в сегашно време. Аз лично съм свикнал вече на 2010, имам притеснения дали 2013 ще върви на машини който 2010 върви но Windows 8 не. Как мислите 2013 по тежък ли е от 2010? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Март 26, 2013 Report Share Публикувано Март 26, 2013 Какви са ви мненията за него? Office 365 е един нов начин за работа с офис документи, посредством Интернет и може да се каже, че е доста удачен избор за някои от потребителите. В сравнение с нормална версия на офис е ясно че нормалната има повече функции Всъщност, нещата в това отношение са достатъчно уравновесени и големите различия, които присъстваха преди време, вече не се наблюдават. Ето какво точно имам предвид: http://i.imgur.com/7ETmEjx.pngинтересува дали има някакъв offline режим под който да работиш и без Интернет. Мисля, че Office 365 вече има такава функционалност и не е толкова зависима от Интернет както Google Docs. Накратко интересуват ме вашите съвети за избор на Microsoft Office в сегашно време. Аз лично съм свикнал вече на 2010, имам притеснения дали 2013 ще върви на машини който 2010 върви но Windows 8 не. Как мислите 2013 по тежък ли е от 2010? Има доста голямо подобрение в производителността между Office 2010 и Office 2013. В момента използва Office Professional 2013 на система с Windows 8 Enterprise и мога да заявя, че се забелязва осезаема разлика в скоростта на обработка на файловете. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост