eHoT4e Публикувано Март 23, 2013 Report Share Публикувано Март 23, 2013 Здравейте, в сайта на производителя има драйвъри само за Уиндоус 8 и то 64бит ( повечето стават и за 32 ) Обаче лаптопа е с ниски параметри и много се мъчи процесора като работа. Мисля да пробвам с 32бит да видя дали няма да е по-добре, но ми се иска да си сложа 7-цата. Но никъде не намирам драйвъри за нея. Пробвах всеки драйвър да го търся по отделно, но без успех. Лаптопа е HP Compaq CQ58-250 --> http://www.technomar...4u84ea-notebookБях пробвала и да сложа драйвърите за 8цата на 7цата ( бяха ми казали, че може да стане ) Но за съжаление нищо не стана. Ако някой може да помогне ще съм му много благодарна. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Evda Публикувано Март 23, 2013 Report Share Публикувано Март 23, 2013 Здравей! Да, определено лаптопа не е с кой знае какви параметри, но ти можеш да ползваш същите драйвери, ако си решила да ползваш системата под 64 бит. Ако обаче искаш да ползваш 32 версия при теглене на всеки драйвер обърни внимание на версия на драйвера и потърси такъв съответно 32. Това, че някой от драйверите са за 8-ца не е болка за умиране, просто кликаш на .ехе файла преди да инсталираш и избираш свойства отдолу и във полето за съвместимост избираш windows 7 - общо взето това е ... Колкото до МАК ОС със сигурност ще тръгне на лаптопа, но аз самата не бих я препоръчала. При мен този вариант със съвместимостта проработи на няколко драйвера за 8-ца - пожелавам ти успех...... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост