marinow97 Публикувано Март 22, 2013 Report Share Публикувано Март 22, 2013 Здравейте имам следния проблем, компютъра ми забива от най-малкото дори да пусна някоя игра в фейсбук и всичко бави, 12 гб ги тегля за 1 година и 6 месеца така пишеше на uttorenta и торента имаше към 6000 сийда, сигурен съм, че е пълен с вируси имам malware byte, то не намери нищо както и spy-bot, super anti-spyware,avira,avg,asc сега съм пуснал kaspersky removal tool и на сутринта ще кажа резултатите. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Март 22, 2013 Report Share Публикувано Март 22, 2013 (Редактиран) Моля, изпълнете тези (коментар #3) стъпки. Също така в коментар #2 ясно е написано: Изпълнявайте инструкциите точно и не правете неща, които не сте инструктирани да правитеПовечето от използваните инструменти са специализирани и при неправилна употреба е възможно да си нанесете допълнителни щети, затова четете внимателно и спазвайте инструкциите точно.Също така не инсталирайте/стартирайте приложения, освен ако не сте инструктирани за това, защото е възможно нещата да се усложнят още повече. Прекратете работата с Kaspersky Removal Tool. Редактиран Март 22, 2013 от Stoyannov Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
marinow97 Публикувано Март 22, 2013 Author Report Share Публикувано Март 22, 2013 Ето, прекратих работата с kaspersky removal tool.dds.rar Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
as9993 Публикувано Март 22, 2013 Report Share Публикувано Март 22, 2013 Силно непрепоръчително е в системата да работят успоредно две или повече антивирусни програми, като в случая Avira и AVG. Една от двете трябва да бъде премахната! Интернетът бавен ли е при зареждане на уеб страници или това е така, само когато се сваля торент? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Март 22, 2013 Report Share Публикувано Март 22, 2013 Не виждам наличие на зловреден код/софтуер в системата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
marinow97 Публикувано Март 23, 2013 Author Report Share Публикувано Март 23, 2013 Силно непрепоръчително е в системата да работят успоредно две или повече антивирусни програми, като в случая Avira и AVG. Една от двете трябва да бъде премахната!Интернетът бавен ли е при зареждане на уеб страници или това е така, само когато се сваля торент?Премахнал съм Авирата и в момента съм с Malware Bytes и AVG. Ми като влизам в сайтове пак е бавно ама не чак толкова то е заради слабия ми комп дет е на 7-цата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Март 23, 2013 Report Share Публикувано Март 23, 2013 Ми като влизам в сайтове пак е бавно ама не чак толкова то е заради слабия ми комп дет е на 7-цата. Щом е слаб защо не му сложите XP? Какви са характеристиките на компютъра? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост