Jump to content

Препоръчан пост

Извинявам се ,ако пиша на неподходящо място.

Имам Dell xps 430

CPU: QuadCore Q6600

8gb ram

PSU 375w

видео: GeForce GT 440

Искам да подобря качеството при игра.Моля препоръчайте ми съвместими Видео и Захранване на разумна цена без компромиси в качеството за моята машинка.

Благодаря. :)

Сподели другаде

Една видео карта мога да ти предложа! Palit GeForce GTX 650Ti

Доста трябва да ти се вдигнат кадрите със нея :)

Може да помислиш и за ново дъно с нов процесор!

Ако може кажи г/д с колко пари разполагаш?

Сподели другаде

Каква марка и модел е захранващия блок? По принцип ще е добре, ако бъде закупено качествено захранване с повечко мощност в запас, ако се очаква да се взима High-end видео карта. Процесорът, е достатъчно добър поне към момента, за да не "спъва" видеокартата. Добре ще бъде и ако се спомене, какви игри се играят на системата.
Сподели другаде

Захранването е Dell l375-00 (kh624) ,играя bf3,call of duty-BO, gta IV, Мафиа 2 и подобни.. всичко ми върви супер,на процесора над 35% не мога да го вдигна стрелката даже,но искам да кача малко видеото,че съм на medium или low.Предложи сносни PSU и видео. :)
Сподели другаде

Захранването е Dell l375-00 (kh624) ,играя bf3,call of duty-BO, gta IV, Мафиа 2 и подобни.. всичко ми върви супер,на процесора над 35% не мога да го вдигна стрелката даже,но искам да кача малко видеото,че съм на medium или low.Предложи сносни PSU и видео. :)

Не мога да препоръчам видеокарта, преди да се уточни, евентуално до какъв ценови праг трябва да се избира! Иначе, за захранване, аз лично като марка бих избрал CoolerMaster, но и при него трябва да се уточни първо цената.

Сподели другаде

Сподели другаде