Night_Raven Публикувано Ноември 30, 2008 Report Share Публикувано Ноември 30, 2008 Щом е лаптоп, значи имаш нужда от външен тунер на USB. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimitariv1 Публикувано Декември 14, 2008 Report Share Публикувано Декември 14, 2008 Преди бях пробвал с нея , но качеството на записа беше много лошо. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimitariv1 Публикувано Декември 23, 2008 Report Share Публикувано Декември 23, 2008 Превет на всички!Имам проблем с DScaler.Когато си гледам ТВ всичко е нормално ( картината е добра има си и нормален звук) , но ако направя запис на Записа звука е много слаб (почти не се чува).Каково да правя. За някои заядливи хора ще кажа , че съм си овеличил тонколонките.Нека са спокоини. :crazy: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
b71 Публикувано Март 4, 2009 Report Share Публикувано Март 4, 2009 Здравейте. Айде и аз да ревна Купих си външен тунер Gadmei UTV330+. Инсталирах си Dscaler 4.1.15, дава добра картина и намира всички канали на кабеларката, но как ли не го мъчих, звук няма. Помагайте, че побелях от нерви... Благодаря! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ndh Публикувано Март 12, 2009 Report Share Публикувано Март 12, 2009 Здравейте. Айде и аз да ревна Купих си външен тунер Gadmei UTV330+. Инсталирах си Dscaler 4.1.15, дава добра картина и намира всички канали на кабеларката, но как ли не го мъчих, звук няма. Помагайте, че побелях от нерви... Благодаря! Имам абсолютно същия тунер и абсолютно същия проблем :(Споделете, като за малумници какво трябва да се направи ... плс!!! EDIT: b71 туко що си реших проблема Няма никакъв проблем да си ползваш оригиналния софт от тунера! Цялата цака е там, че като отидеш да търсиш канали даваш на САТV и вместо България, даваш на Германия, Полша ... или там където ти излязът повече канали! Надявам се и при теб да стана номерът!!! СТИСКАМ ПАЛЦИ!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
rammzes Публикувано Април 2, 2009 Report Share Публикувано Април 2, 2009 Проблемче и от мен дано някой помогне Инсталирах DScaler4115 и го пуснах всичко супер, настройките както е показано по горе -картина звук всичко 6.Спирам програмата звука продължава-въобще не може по никакъв начин да се спре.Деинсталирам ЗВУКА ПРОДЪЛЖАВА Само рестарт помага.Другото е, че когато реша да усилвам или намалям звука и пише Volume not supported. Съмнява ме нещо моя грешка да е.Инсталира ли се още нещо освен .exe-то?И фаила DScaler4115src какво да го правя след като го разархивирам. Мерси предварително!!!!!! Ако е нужно тунера ми е Асус с чипсет Филипс 7135.... мисля Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
rammzes Публикувано Април 5, 2009 Report Share Публикувано Април 5, 2009 Справих се сам.За тези които имат или ще имат този проблем: Settings-Audio mixer stup-отметка на use the system mixer-mixer line-CD PLAYER Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
CNews Публикувано Юни 20, 2009 Report Share Публикувано Юни 20, 2009 значи за това била програмата...аз се чудя защо това ми идва с кодеците Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nnntrance Публикувано Февруари 11, 2010 Report Share Публикувано Февруари 11, 2010 Първо Добър Ден..... от извеcтно време имамт тв. тунер AverTv DVB-T Volar X........ мн. бих искал да записвам предавания и филми от телевизията... та бих искал да помоля за помощ Sir William ... инсталирах програмата, но нещо не ми излизат каналите при нейното стартиране..... Hа какво може да се дължи това?, да ме би тв. тунера ми да не е съвместим с DScaler?....и ако е съвместим ....как да ги наглася тия канали?... Мерси предварително Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 11, 2010 Report Share Публикувано Февруари 11, 2010 Ако чакаш помощ от Sir William, няма да я дочакаш. Остава да се надяваш някой друг, с опит с TV тунерите, да може да помогне. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
alex_mit Публикувано Март 6, 2010 Report Share Публикувано Март 6, 2010 Здравейте. Вчера се сдобих с AverMedia Hybrid DVB-T Volar HD USB. Имам проблем със звука. Излиза ми само на БНТ1 и CNN, които са на Pal D. Другите канали нямат звук. Задал съм им в настройките да са на Pal B, но няма ефект. Като пусна AverTV, и след нея DScaler, излиза звук на канала, на който се стартира програмата, но ако превключа канала, звукът изчезва... Някакви идеи как да подкарам звука? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
thebest Публикувано Март 15, 2010 Report Share Публикувано Март 15, 2010 Здравейте. Вчера се сдобих с AverMedia Hybrid DVB-T Volar HD USB. Имам проблем със звука. Излиза ми само на БНТ1 и CNN, които са на Pal D. Другите канали нямат звук. Задал съм им в настройките да са на Pal B, но няма ефект. Като пусна AverTV, и след нея DScaler, излиза звук на канала, на който се стартира програмата, но ако превключа канала, звукът изчезва... Някакви идеи как да подкарам звука? С уговорката, че не е универсално лекарство, би могъл да погледнеш тук: http://forums.softvisia.com/index.php?showtopic=10880&view=&hl=fly2000&fromsearch=1 И понеже е на чист български език , с голяма доза вероятност поне ще помогне да локализираш проблема и да се ориентираш какво конкретно да търсиш. И все пак, един съвет:цит. "...При търсене на помощ за възникнали проблеми с програмата задължително трябва да се посочи описание на компютърната конфигурация, версия на Windows, версии на инсталирани драйвери за видеокарта, ТВ-тунер, аудиокарта..." Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост