Vodolej_7 Публикувано Март 18, 2013 Report Share Публикувано Март 18, 2013 Здравейте! Имам проблем с отварянето на този сайт : http://www.elit-torrent.com/ и това е така при всички уеб браузъри,просто ми изписва следното : "Proxy servers not allowed!" ,не използвам прокси в случая,а ми изписва това,странно?!С една дума,за да стане по ясно без да ползвам прокси ми изписва надписа за който споменах по-горе,а с това - http://proxy.stranabg.com/ прокси влизам и ми го отваря,странно?!ОС-ми които ползвам са W7,също така и Линукс,пробвах и на него,отново същата работа,да не би интернет доставчика ми да ми е забранил достъпа до този сайт,или аз нещо бъркам?!Благодаря предварително за отговорите и препоръките на всички! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Март 19, 2013 Report Share Публикувано Март 19, 2013 Здравейте,доколкото виждам е имало някакво подновяване или профилактика, за преди колко време не сте могъл да влезете!?Тази сутрин успях да вляза, пробвайте отново, аз съм пробвал с IE8 и Mozzila.Поздрави Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vodolej_7 Публикувано Март 19, 2013 Author Report Share Публикувано Март 19, 2013 Здравейте,доколкото виждам е имало някакво подновяване или профилактика, за преди колко време не сте могъл да влезете!?Тази сутрин успях да вляза, пробвайте отново, аз съм пробвал с IE8 и Mozzila.Поздрави Привет! Говоря за вчера,когато един приятел ми прати линкчето,за да го видя,не мисля,че е имало подновяване,или профилактика,тъй като чрез това прокси : http://proxy.stranabg.com/ ми го отваря сайта.Иначе пробвах със следните уеб браузъри Nightly , Firefox , IE и The world и при всички тях без да използвам прокси ми изписва : "Proxy servers not allowed!" ,което е много странно!Пробвах и с Линукса (Убунту) там имам инсталиран само Firefox,и отново същото! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Март 19, 2013 Report Share Публикувано Март 19, 2013 Да видим, дали така ще стане, тесвах го с "Opera",пробвайте да изключите използването на Proxy.Като ориентир за Operata.към IE, поиграйте с тези настройки:Въпреки, че не намирам логика, но все пак. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vodolej_7 Публикувано Март 19, 2013 Author Report Share Публикувано Март 19, 2013 Да видим, дали така ще стане, тесвах го с "Opera",пробвайте да изключите използването на Proxy.Като ориентир за Operata.към IE, поиграйте с тези настройки:Въпреки, че не намирам логика, но все пак. Малко нелогично ми звучи,понеже не съм пипал в настройките на IE,за Opera се отнася същото,то и няма как,след като днес я инсталирах,но все пак погледнах,нямаше нищо променяно!С операта отварянето на сайта е същото,както и при останалите,просто не става! Най-вероятно интернет доставчикът ми е забранил достъпа до този сайт,интересното в случая е защо?! А между другото пробвах с Tor Browser,всичко е наред с него,сайта се зарежда нормално! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Март 19, 2013 Report Share Публикувано Март 19, 2013 http://www.bleepstatic.com/download/product-logos//2012/05/25/icon1337954655.png Моля, изтеглете MiniToolBox(by:Farbar) от тук.Запазете файла на вашия десктоп.Стартирайте MiniToolBox.exeПоставете отметки на:1. Flush DNS2. Report IE Proxy Settings3. Reset IE Proxy Settings4. Report FF Proxy Settings5. Reset FF Proxy Settings6. List of IP ConfigurationНатиснете бутона GO.На Вашия десктоп ще се създаде log-файл – Result.txtМоля, прикачете лог-файла към следващия ви коментар. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
swa5tica Публикувано Април 3, 2013 Report Share Публикувано Април 3, 2013 Tor Browser не е обикновен браузер. Направен е, за да използва нон стоп прокси адреси по време на употреба. Използва се за анонимно сърфиране, по - често от последователите на идеята Anonymous, но това е друга тема. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост