Jump to content

Проблем с отварянето на определен сайт при използването на 3-4 уеб браузъра!

Препоръчан пост

Здравейте!

Имам проблем с отварянето на този сайт : http://www.elit-torrent.com/ и това е така при всички уеб браузъри,просто ми изписва следното : "Proxy servers not allowed!" ,не използвам прокси в случая,а ми изписва това,странно?!

С една дума,за да стане по ясно без да ползвам прокси ми изписва надписа за който споменах по-горе,а с това - http://proxy.stranabg.com/ прокси влизам и ми го отваря,странно?!

ОС-ми които ползвам са W7,също така и Линукс,пробвах и на него,отново същата работа,да не би интернет доставчика ми да ми е забранил достъпа до този сайт,или аз нещо бъркам?!

Благодаря предварително за отговорите и препоръките на всички! :gentlemen:

Сподели другаде

Здравейте,

доколкото виждам е имало някакво подновяване или профилактика, за преди колко време не сте могъл да влезете!?

Тази сутрин успях да вляза, пробвайте отново, аз съм пробвал с IE8 и Mozzila.

Поздрави

Сподели другаде

Здравейте,

доколкото виждам е имало някакво подновяване или профилактика, за преди колко време не сте могъл да влезете!?

Тази сутрин успях да вляза, пробвайте отново, аз съм пробвал с IE8 и Mozzila.

Поздрави

Привет! :)

Говоря за вчера,когато един приятел ми прати линкчето,за да го видя,не мисля,че е имало подновяване,или профилактика,тъй като чрез това прокси : http://proxy.stranabg.com/ ми го отваря сайта.

Иначе пробвах със следните уеб браузъри Nightly , Firefox , IE и The world и при всички тях без да използвам прокси ми изписва : "Proxy servers not allowed!" ,което е много странно!

Пробвах и с Линукса (Убунту) там имам инсталиран само Firefox,и отново същото!

Сподели другаде

Да видим, дали така ще стане, тесвах го с "Opera",

пробвайте да изключите използването на Proxy.

Като ориентир за Operata.

post-18983-0-29511800-1363684781_thumb.jpg

към IE, поиграйте с тези настройки:

post-18983-0-17020800-1363685508_thumb.jpg

Въпреки, че не намирам логика, но все пак. :)

Сподели другаде

Да видим, дали така ще стане, тесвах го с "Opera",

пробвайте да изключите използването на Proxy.

Като ориентир за Operata.

post-18983-0-29511800-1363684781_thumb.jpg

към IE, поиграйте с тези настройки:

post-18983-0-17020800-1363685508_thumb.jpg

Въпреки, че не намирам логика, но все пак. :)

Малко нелогично ми звучи,понеже не съм пипал в настройките на IE,за Opera се отнася същото,то и няма как,след като днес я инсталирах,но все пак погледнах,нямаше нищо променяно!

С операта отварянето на сайта е същото,както и при останалите,просто не става! ;)

Най-вероятно интернет доставчикът ми е забранил достъпа до този сайт,интересното в случая е защо?! :juggle:

А между другото пробвах с Tor Browser,всичко е наред с него,сайта се зарежда нормално! ;) :)

Сподели другаде

http://www.bleepstatic.com/download/product-logos//2012/05/25/icon1337954655.png Моля, изтеглете MiniToolBox(by:Farbar) от тук.

• Запазете файла на вашия десктоп.
  • Стартирайте MiniToolBox.exe
  • Поставете отметки на:

1. Flush DNS

2. Report IE Proxy Settings

3. Reset IE Proxy Settings

4. Report FF Proxy Settings

5. Reset FF Proxy Settings

6. List of IP Configuration

• Натиснете бутона GO.

На Вашия десктоп ще се създаде log-файл – Result.txt

Моля, прикачете лог-файла към следващия ви коментар.

Сподели другаде

• 2 weeks later...

Tor Browser не е обикновен браузер. Направен е, за да използва нон стоп прокси адреси по време на употреба. Използва се за анонимно сърфиране, по - често от последователите на идеята Anonymous, но това е друга тема.

Сподели другаде