aaster23 Публикувано Март 18, 2013 Report Share Публикувано Март 18, 2013 Ползвам слушалки на Nokia със HandsFree.Понеже имат микрофон звука ми гъгне :XВъпросът ми е как да се спра микрофона?OS : Win7Laptop : Aspire 5750G Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Март 19, 2013 Report Share Публикувано Март 19, 2013 Поради факта, че въпроса не е много добре формулиран:Си представям, че пъхате жака от Хендс фрее-то в дупчицата на лаптопа само за слушалките.Ако е така, то тогава как очаквате да се случат нещата, поне от моя опит и практика все още не съм видял телефон с 2 изхода и лаптоп с един изход. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
aaster23 Публикувано Март 19, 2013 Author Report Share Публикувано Март 19, 2013 Слушалките са с ВГРАДЕНО HandsFree и лаптопа си има и слот за слушалки, и слот за микрофон...."пъхам" ги в жака за Speakers/Headphones но не ми изчиства само да се възпроизвежда звук, тоест да изключи HandsFree-тоВ училище ги пробвах и там ми от звуковата карта само изчиства HandsFree-то!Въпроса е : Как сам да спра HandsFree от Audio Control Panel-a? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Март 19, 2013 Report Share Публикувано Март 19, 2013 Тогава, да се спрем на това каква ви е звуковата карта!? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
aaster23 Публикувано Март 19, 2013 Author Report Share Публикувано Март 19, 2013 Вградена Realtek ALC269 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Март 20, 2013 Report Share Публикувано Март 20, 2013 Аз си мислех, че ви е закачена на ушите звуковата карта и затова реших да търся решение само на вашият проблем, тъй като няма и други нуждаещи се от помощ А сега разгледайте тези менюта на вашата звукова карта като снимков материал: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
aaster23 Публикувано Март 20, 2013 Author Report Share Публикувано Март 20, 2013 Къде да ги търся? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Март 21, 2013 Report Share Публикувано Март 21, 2013 Например ето тук:след което трябва да ви се покаже предното меню от предишния ми пост. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост