Alexxx1994 Публикувано Март 18, 2013 Report Share Публикувано Март 18, 2013 Така купих си нов ЛЕД монитор самсунг но забелязах че при тъмна сцена кадето и да е се вижда черния цвят светъл има ли начин да го оправя защото много ме дразни . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Март 18, 2013 Report Share Публикувано Март 18, 2013 Повечето монитори имат настройки за яркост/осветеност/цветна температура. Какъв модел е твоят монитор и как са настроени тези неща при теб? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Alexxx1994 Публикувано Март 19, 2013 Author Report Share Публикувано Март 19, 2013 Самсунг SyncMaster S22B150 ръчках из контраста всичко правих не става. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Март 19, 2013 Report Share Публикувано Март 19, 2013 Контраста регулира нивото на бялото, т. е., нямаш работа там. Опитай да намалиш яркостта (осветеност) или провери настройките за цветовете - отвори някаква черно-бяла картинка (т. е., с нива на сивото) и виж дали не е оцветена - например да червенее, зеленее или синее. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Alexxx1994 Публикувано Март 20, 2013 Author Report Share Публикувано Март 20, 2013 не става .Пише ми че съм на 67.5 KHz а аз съм на 60 ??? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Alexxx1994 Публикувано Март 20, 2013 Author Report Share Публикувано Март 20, 2013 ами на черния цвят синее ама не знам как да го оправя. намалявам синия цвят ама пак същото Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Март 20, 2013 Report Share Публикувано Март 20, 2013 Опитай да възстановиш първоначалните настройки (reset) на монитора.Можеш да се обърнеш към фирмата, от която е закупен монитора - възможно е да има дефект, можеш да го сравниш с други монитори от същия модел. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Alexxx1994 Публикувано Март 21, 2013 Author Report Share Публикувано Март 21, 2013 значи обадих се на фирмата и те ми казаха от типа на ЛЕД мониторите е така заради светло диодите .... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Alexxx1994 Публикувано Април 3, 2013 Author Report Share Публикувано Април 3, 2013 имам проблем след като флашнах биоса ПС-то започна да сече яко забелязах че игрите са със много слабо FPS непостоянно някакви идеи какво да направя ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост