A_S_D Публикувано Август 28, 2006 Report Share Публикувано Август 28, 2006 Моят избор винаги се е основавал на изводите които съм си извадил от събраните факти и не се е влиял от врачки гадателки астролози и т. н. ВИНАГИ СЪМ ТВЪРДЯЛ,ЧЕ АКО ИМА СЪДБА ТО ТЯ НЕ Е ПРЕДНАЧЕРТАНА,А НИЕ СИ Я ЧЕРТАЕМ (ПРЕДНАЧЕРТАВАМЕ).Много врачки са се опитвали да ми гледат до сега няма успешен опит и аз не знам защо Вярвам само в едно вярваш ли истински,че нещо наистина ще се случи то става и то не защото така е писано,а защото с твоята увереност ти така манипулираш събитията около теб,че накрая нещото се случва.Независимо дали съзнаваш че ти си основната причина за случилото се или го отдаваш на странични фактори като съдбата,извънземните,свръхестествени сили,магии или Господ Бог. Истината е една ти си господар на живота си и ти сам си избираш като какъв и как да живееш.Има една много точна поговорка:ЧОВЕК Е ТОЛКОВА ГОЛЯМ КОЛКОТО СА ГОЛЕМИ МЕЧТИТЕ МУ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nightmare Публикувано Март 4, 2010 Report Share Публикувано Март 4, 2010 Винаги ги е имало и ще ги има!но и шарлатаните ги има дори по-вече от исинските гадатели Аз вярвам в тях, защото лично съм се убедил в това Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
den4o7 Публикувано Март 5, 2010 Report Share Публикувано Март 5, 2010 http://img143.imageshack.us/img143/1479/cat1a1bm7.gif Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mustang_turbo Публикувано Март 6, 2010 Report Share Публикувано Март 6, 2010 Според мен това е пълна измислица Не вярвам че някои може да предсказва бъдещето или пък ще може да го предсказва Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
liver Публикувано Март 13, 2010 Report Share Публикувано Март 13, 2010 Мнението ми е, че това е пълна глупост. По-лошото обаче е, че ''вярващите'' в тези глупости пълнят джобовете на тези боклуци (гадатели, лечители и тем подобна паплач) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост