witcher2 Публикувано Март 8, 2013 Report Share Публикувано Март 8, 2013 Лаптопа ми е Dell Inspiron n5110 Dual Intel Pentium CPU B940 2.00Ghz Video Card Intel HD Graphics Мисля ,че беше 3000 RAM 4GB Картата мисля ,че е вградена ,но има ли начин да се смени или външна с USB Дайте Препоръки! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Март 8, 2013 Report Share Публикувано Март 8, 2013 Защо искате да смените вградената карта? Какви съмнения имате в нея?Картата мисля ,че е вградена ,но има ли начин да се смени или външна с USBМоже да се добави външна USB видеокарта. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
witcher2 Публикувано Март 9, 2013 Author Report Share Публикувано Март 9, 2013 Ще ми дадеш ли препоръки ,моля. http://www.itshop.bg/product/3728/manhattan-179225-vanshna-video-karta-usb-kam-vga.html такова ли? нямам съмнения ,но е слаба Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Март 9, 2013 Report Share Публикувано Март 9, 2013 http://www.itshop.bg...sb-kam-vga.html такова ли?Да. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
witcher2 Публикувано Март 9, 2013 Author Report Share Публикувано Март 9, 2013 Как се слага видео картата на това нещо Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Март 9, 2013 Report Share Публикувано Март 9, 2013 (Редактиран) Тук не съм много сигурен, понеже никога не ми се е налагало да използвам такива устройства. Ако лаптопа ти има ExpressCard Slot може да направиш нещо такова: http://prikachi.com/images/338/5970338P.jpg Повече информация може да намериш тук. Редактиран Март 9, 2013 от dan40o Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
witcher2 Публикувано Март 9, 2013 Author Report Share Публикувано Март 9, 2013 може ли да ми дадеш линкове за всички тези части по възможност най-евтините Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
megatone Публикувано Март 9, 2013 Report Share Публикувано Март 9, 2013 Ако кажеш какъв е проблема, ще бъде далеч по-лесно да те посъветват. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
witcher2 Публикувано Март 9, 2013 Author Report Share Публикувано Март 9, 2013 Няма проблем.Просто картата е слаба. може ли да ми дадете линкове за всички тези части по възможност най-евтините Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Март 9, 2013 Report Share Публикувано Март 9, 2013 (Редактиран) Ами това в което се включва видеокартата е пасивен PCI Express адаптор/слот. Тук зависи каква видеокарта ще си вземеш AGP или PCI това си е твой избор. Кабела който излиза от PCI E. порта е някакъв USB, но не знам точно какъв. ExpressCard за нея ще ти трябва ExpressCard слот, за да може да я пъхнеш в лаптопа. И някакво читаво захранване над 400W. Мярнах някакъв молекс, 4 пинов мъжки-4 пинов мъжки за флопи. Тази част не е задължителна, просто се прави мост между зеления и черния кабел. Редактиран Март 9, 2013 от dan40o Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
witcher2 Публикувано Март 10, 2013 Author Report Share Публикувано Март 10, 2013 DELL-а има ли Express Card Slot Същото ли е? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Март 10, 2013 Report Share Публикувано Март 10, 2013 За да не се объркваш, устройството се нарича ViDock. В характеристиките на лаптопа не видях да има expresscard slot. Същото ли е? Прикрепено(и) умалено(и) изображение(я) Това по-долу е ExpressCard.http://prikachi.com/images/774/5972774Y.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
witcher2 Публикувано Март 10, 2013 Author Report Share Публикувано Март 10, 2013 А къде се слага?Моя лаптоп има ли такава? Ще мога ли да си го направя ,ако няма Express Card Slot Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Март 10, 2013 Report Share Публикувано Март 10, 2013 (Редактиран) Твоя лаптоп няма такъв слот. А ViDock е съвкупност от това което ти споменах в коментар #10.Ще мога ли да си го направя ,ако няма Express Card SlotНяма да се получи без слота. Редактиран Март 10, 2013 от dan40o Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
witcher2 Публикувано Март 10, 2013 Author Report Share Публикувано Март 10, 2013 От къде се купува ViDock Има ли BG-site който да се продава. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост