Jump to content

Моля помогнете! На път съм да взема чука! Добавил съм снимки към проблема!

Препоръчан пост

Пробвай да смениш резолюцията на монитора, Hz. Също може да пробваш това: отвори компютъра махни видеокартата почисти AGP слота от прах, видеото също и монтирай картата.
Сподели другаде

• Отговори 31
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

ТОП потребители в тази тема

Публикувани изображения

Влез в настройките(видео) на играта и премахни всички отметки и виж резултата,после една по една ги слагай да видиш от къде ти идва проблема! При мен беше същото, но с настройките на играта се оправи.
Сподели другаде

Доста хора са казали НЕ на видеокартите Nvidia от 7-ма и 8-ма серия.

Това и от собствен опит! Сблъсквал съм се в проблеми и в стари компютри със старите драйвъри. Затова съм фен на ATI - никога не ми е изневерявало!

Сподели другаде

Ако си на 2 платки и едната е загоряла може да ти се получи този проблем!

Аз вече съм го имал и стигнах до заключение, че е от рам-та, защото свалих едната и проблема ми се оправи, а след това като я сложих, изобщо не ми подкара компютъра!

+ това Vista не е от най-добрите OS!

Сподели другаде

Ако дъното има втори слот за видеокарти, е добре картите да се тестват и на него! Видео драйвърите актуални ли са? Какъв е точният модел на дънната платка?
Сподели другаде

Това и от собствен опит! Сблъсквал съм се в проблеми и в стари компютри със старите драйвъри. Затова съм фен на ATI - никога не ми е изневерявало!

Това не е от DirectX. Доста хора са казали НЕ на видеокартите Nvidia от 7-ма и 8-ма серия.

Колко мъка има по света

Сподели другаде