Jump to content

Моля помогнете! На път съм да взема чука! Добавил съм снимки към проблема!

Препоръчан пост

Здравейте, имам някакъв странен проблем с дъното или видеото нз какво точно е. Моля да ми помогнете качил съм 2 снимки с проблема. Смених видео картата и пак ми прави проблем, рестарирах биоса и пак същото моля помогнете !!!!post-30593-0-07730600-1362234080_thumb.jpg post-30593-0-51413100-1362234079_thumb.jpg
Сподели другаде

• Отговори 31
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

ТОП потребители в тази тема

Публикувани изображения

Nvidia Gforce 7200 256mb сега е Gforce 7100 512mb. Проблема ми се появи при пускането на "World Of Warcraft" излязоха ми такива чарти както при майнкрафта. С първото видео компютъра забиваше, смених я тръгна но пак ми излизат в игрите тези бъгове ако мога така да ги нареча. Но не ми забива компютъра.

а ОС е Xp sp3

Сподели другаде

Моля, изтеглете HWMonitor

• Запазете файла на десктопа.
  • Инсталирайте софтуера.
  • Стартирайте програмата и направете снимка с напреженията и температурите.

Прикачете снимката тук.

Сподели другаде

Монитора/Видеокартата тестван(а) ли е на друг компютър?

Моля, изтеглете AIDA64

• Запазете архива на десктопа.
  • Разархивирайте в папка по избор.
  • Стартирайте програмата и отидете на Компютър=>Датчик, направете снимка и я прикачете тук.

П.С. С най-актуалния драйвер за видео картата ли сте?

Редактиран от dan40o
Сподели другаде

Много, вероятно както каза колегата Nazikov картата да е заминала. Има ли вентилатор на видеокартата? Температурата ми се вижда висока, под товар ли е картата(има ли включена игра или не)?
Сподели другаде

Не, няма вентилатор и предната нямаше. А когато качих снимките само browsera бе пуснат.

отначало си мислех че е нещо с биоса..оказа се че не е той, смених видеото пак прави проблеми..а сега незнам възможно ли е нещо от дъното да е ?

Сподели другаде