rolsg Публикувано Март 2, 2013 Report Share Публикувано Март 2, 2013 Здравейте, имам някакъв странен проблем с дъното или видеото нз какво точно е. Моля да ми помогнете качил съм 2 снимки с проблема. Смених видео картата и пак ми прави проблем, рестарирах биоса и пак същото моля помогнете !!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Март 2, 2013 Report Share Публикувано Март 2, 2013 Каква е операционната система? Смених видео картата и пак ми прави проблемКаква е била и каква е сега? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
rolsg Публикувано Март 2, 2013 Author Report Share Публикувано Март 2, 2013 Nvidia Gforce 7200 256mb сега е Gforce 7100 512mb. Проблема ми се появи при пускането на "World Of Warcraft" излязоха ми такива чарти както при майнкрафта. С първото видео компютъра забиваше, смених я тръгна но пак ми излизат в игрите тези бъгове ако мога така да ги нареча. Но не ми забива компютъра. а ОС е Xp sp3 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Март 2, 2013 Report Share Публикувано Март 2, 2013 (Редактиран) Тези черти излизат само когато е стартирана игра или постоянно? Редактиран Март 2, 2013 от dan40o Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
rolsg Публикувано Март 2, 2013 Author Report Share Публикувано Март 2, 2013 Xp sp3 е ОС. Постоянно. На снимките се вижда в игрите как ми е и на сания desktop. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Март 2, 2013 Report Share Публикувано Март 2, 2013 Моля, изтеглете HWMonitorЗапазете файла на десктопа.Инсталирайте софтуера.Стартирайте програмата и направете снимка с напреженията и температурите.Прикачете снимката тук. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
rolsg Публикувано Март 2, 2013 Author Report Share Публикувано Март 2, 2013 Ето снимка Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Март 2, 2013 Report Share Публикувано Март 2, 2013 (Редактиран) Монитора/Видеокартата тестван(а) ли е на друг компютър? Моля, изтеглете AIDA64Запазете архива на десктопа.Разархивирайте в папка по избор.Стартирайте програмата и отидете на Компютър=>Датчик, направете снимка и я прикачете тук. П.С. С най-актуалния драйвер за видео картата ли сте? Редактиран Март 2, 2013 от dan40o Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
rolsg Публикувано Март 2, 2013 Author Report Share Публикувано Март 2, 2013 Да тествани са, както и видеото от сервиза от който го закупех. А драйварите ги свалих от официалния сайт за gforce 7100 който са за нея Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Март 2, 2013 Report Share Публикувано Март 2, 2013 Вероятно и двете видеокарти са дефектирали. Втора употреба ли са взимани? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
rolsg Публикувано Март 2, 2013 Author Report Share Публикувано Март 2, 2013 само една е шитната друга си работи перфектно пробвана е! пък и 2те карти да дават ПОЧТИ един и същи дефект...самнявам се : ) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Март 2, 2013 Report Share Публикувано Март 2, 2013 Много, вероятно както каза колегата Nazikov картата да е заминала. Има ли вентилатор на видеокартата? Температурата ми се вижда висока, под товар ли е картата(има ли включена игра или не)? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
rolsg Публикувано Март 2, 2013 Author Report Share Публикувано Март 2, 2013 Не, няма вентилатор и предната нямаше. А когато качих снимките само browsera бе пуснат. отначало си мислех че е нещо с биоса..оказа се че не е той, смених видеото пак прави проблеми..а сега незнам възможно ли е нещо от дъното да е ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Март 2, 2013 Report Share Публикувано Март 2, 2013 Когато влезете в BIOS, чертите има ли ги? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
rolsg Публикувано Март 2, 2013 Author Report Share Публикувано Март 2, 2013 Да със старото видео. Днеска пак рестартирах биоса с това видео но там ги нямаше чертите. Но пак си устанаха на същото място. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост