Jump to content

Препоръчан пост

Здравейте днес един приятел ми донесе лаптопа (hp 625) на баща си да го почистя , защото му е изгасвал ,така отворих го смазах му вентилатора , смених теро пастата , затворих го тръгна нормално , само че той искаше да се преинсталира защото беше с 64 windols 7 започнах инсталацията сложих диска , рестартирах и се появи логото на хп и като му натиснах ескейпа да вляза в биоса капслока за почна да мига и така премигва 5 пъти и чак тогава отваря бйоса така за дадох му сд и за почна инсталацията и както зарежда файловете изгасна , при което пак го пускам и пак изгасва изчаках малко и оспях да инсталирам windowsa почти накрая изгасна пак след време успях да го пусна и като се стартира от началото работи добре и след 40-50 секунди започва да се набира вентилатора ама мн яко преди да се изключи проверявам температурата около 65-70 а на дйода малко повече градоса на процесора като става дума за лаптопл с амд . Не знам какво да правя отварях го пак гледах махнах пак радиатора и има си паста болтовете съм ги стегнал добре не знам какво може да го товари така и да изгасва .Благодаря предварително
Сподели другаде

да всичко е на мястото нали да 6 -болчета няма как да сбъркам , а пастата сложих едно количество след това наложих радиатора стегнах пак болтовете после го махнах да видя дали не съм прекалил и имаше съвсем малко отстрани излязло което го отстраних и си личеше че има контакт между радиатора и видео чипа и процесора
Сподели другаде

Свалете HWinfo от следния линк, като съобразите колко битов е Windows-ът, на който искате да инсталирате:

http://www.hwinfo.com/

Инсталирайте програмата, като след приключване на инсталацията, ще трябва да кликнете с мишката на Sensors-only и след това да натиснете Run.

Направете Screenshot от програмата и го прикачете към следващия коментар.

Сподели другаде