Jump to content

Проблем с качването/свалянето на торент

Препоръчан пост

След като качих торент в p2pbg.com трябваше ли да го оставя да се сийдва от Utorrent ? Защото го премхнах от Utorrent и сега се опитвам да го сваля от сайта, но пише, че няма нито пиъри, сийдъри и т.н.т. И ако е трябвало да го оставя да се сийдва има ли начин сега някакси да почна до го сийдвам при положение, че вече задачата ми за качване е премахната от торент програмата (файловете за качване все още си ги пазя) ?
Сподели другаде

Щом пазиш файла или папката с файловете(не знам точно какво си качил),пускаш тегленето(цъкаш бърху торента дето си качил) и посочваш да се изтегли точно върху папката(файла),който си качил.След като си направи проверката,ще се сийдва от торент клиента ти.
Сподели другаде

Щом пазиш файла или папката с файловете(не знам точно какво си качил),пускаш тегленето(цъкаш бърху торента дето си качил) и посочваш да се изтегли точно върху папката(файла),който си качил.След като си направи проверката,ще се сийдва от торент клиента ти.

Направих каквото ми каза ти, но защо ми излиза в червено това сийване, и отдолу изобщо не пише, че качва нещо изобщо ? И колко време е нужно да се сийдва току що качен торент ?
Сподели другаде

Направих каквото ми каза ти, но защо ми излиза в червено това сийване, и отдолу изобщо не пише, че качва нещо изобщо ?

Червено е защото никой не тегли торента, а когато е зелено се качва. Ето снимка с всички оригинални кодови цветове на uTorrent.

http://prikachi.com/images/378/5936378Y.png

И колко време е нужно да се сийдва току що качен торент ?

Доста време. Гледай в сайта сиидърите, като станат над 15-20 може да го спреш.

Сподели другаде