batetoo2 Публикувано Март 1, 2013 Report Share Публикувано Март 1, 2013 След като качих торент в p2pbg.com трябваше ли да го оставя да се сийдва от Utorrent ? Защото го премхнах от Utorrent и сега се опитвам да го сваля от сайта, но пише, че няма нито пиъри, сийдъри и т.н.т. И ако е трябвало да го оставя да се сийдва има ли начин сега някакси да почна до го сийдвам при положение, че вече задачата ми за качване е премахната от торент програмата (файловете за качване все още си ги пазя) ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pcko Публикувано Март 1, 2013 Report Share Публикувано Март 1, 2013 Щом пазиш файла или папката с файловете(не знам точно какво си качил),пускаш тегленето(цъкаш бърху торента дето си качил) и посочваш да се изтегли точно върху папката(файла),който си качил.След като си направи проверката,ще се сийдва от торент клиента ти. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
batetoo2 Публикувано Март 1, 2013 Author Report Share Публикувано Март 1, 2013 Щом пазиш файла или папката с файловете(не знам точно какво си качил),пускаш тегленето(цъкаш бърху торента дето си качил) и посочваш да се изтегли точно върху папката(файла),който си качил.След като си направи проверката,ще се сийдва от торент клиента ти. Направих каквото ми каза ти, но защо ми излиза в червено това сийване, и отдолу изобщо не пише, че качва нещо изобщо ? И колко време е нужно да се сийдва току що качен торент ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Март 1, 2013 Report Share Публикувано Март 1, 2013 Направих каквото ми каза ти, но защо ми излиза в червено това сийване, и отдолу изобщо не пише, че качва нещо изобщо ? Червено е защото никой не тегли торента, а когато е зелено се качва. Ето снимка с всички оригинални кодови цветове на uTorrent. http://prikachi.com/images/378/5936378Y.png И колко време е нужно да се сийдва току що качен торент ? Доста време. Гледай в сайта сиидърите, като станат над 15-20 може да го спреш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост