Night_Raven Публикувано Ноември 14, 2011 Report Share Публикувано Ноември 14, 2011 Само в Mozilla Firefox ли го прави това? Дай снимка от активните процеси? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост newnickname Публикувано Ноември 14, 2011 Report Share Публикувано Ноември 14, 2011 Здравейте.Искам да ви попитам нещо относно screenshota. С лаптоп съм и от скоро прави произволни screenshot-ове на mozila-та , докато съм в нета и ми ги изкарва на desktopa.Нямам никаква програма от изброените от вас във форума.Мисля , че може да съм задал някоя съкратена команда , като (alt+pri sc ) или нещо от сорта без да искам.Моля , ако някой знае как да спра това да пише.Благодаря предварително! Дай един скрийншот от Добавки (Add-ons) Ако не знаеш къде са - от Лента с менютата горе: Файл, Редактиране, Изглед, История, Отметки, Инструменти, Помощ, показва се ако е скрита с бутона Alt, избираш Инструменти (tools) -Добавки (Addons) или просто гледай да е активен прозореца на Файрфокс и натискаш Ctrl+Shift+A и с Print Screen направи снимка, постави я в Paint и я запиши на Работния Плот (desktop), после я качи като коментар. Възможно е да имаш Добавки за скрийншоти, като някои от тях (не всичките). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Февруари 13, 2012 Report Share Публикувано Февруари 13, 2012 Имам акаунт в prikachi.com, но сайта нещо не ми харесва. От време на време не работи, визията не ми допада (особено, когато създам галерия и пратя линка на приятел да види снимките - начина, по който се показват снимките ми е неприятен), когато качвам снимки с номера 1 2 3 4 5 ... и си направя галерия, снимките не ги показва по този начин, а примерно 1 4 5 2 3, не знам колко място имам за качване, ... Препоръчайте ми някой добър сайт, който да има повече място, повече фукнции, откъм сигурност да е по-добър, да работи постоянно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 13, 2012 Report Share Публикувано Февруари 13, 2012 Аз използвам imgur.com за момента. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tubleron Публикувано Февруари 13, 2012 Report Share Публикувано Февруари 13, 2012 Ето и от мен един http://imageshack.us/ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
comando1302 Публикувано Февруари 13, 2012 Report Share Публикувано Февруари 13, 2012 http://picbg.net/login.php Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост newnickname Публикувано Февруари 13, 2012 Report Share Публикувано Февруари 13, 2012 PicValley TinyPic Photobucket (тука се пазят снимките и можеш да си ги редактираш постоянно) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Февруари 13, 2012 Report Share Публикувано Февруари 13, 2012 Колко време се пазят в този сайт и колко време в другите сайтове? Искам да мога да правя поне 20 галерии, да имам няколко ГБ място, снимките ми да се пазят години, а не след 12 месеца да ги трият, ако не съм влизал в профила си. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 13, 2012 Report Share Публикувано Февруари 13, 2012 За imgur информация има тук. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост newnickname Публикувано Февруари 13, 2012 Report Share Публикувано Февруари 13, 2012 За Photobucket Support page Видове акаунти Free акаунтите ни интересуват: Free accounts include:Unlimited* storage for photos.Up to 500 videos permitted with up to 10 minutes in length per video.Maximum display size of photos is 2048x1536 pixels each.Maximum file size permitted is 5MB per photo and 500MB per video.The pure awesomeness of the Photobucket experience!*Photobucket reserves the right to limit excessive use and the unlimited storage offer pertains to non-commercial use only. Колко време ще се запазят картинките в акаунта ни? How long will my photos be stored on photobucket?-Forever! We do not set a time limit for your accounts. Enjoy! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Февруари 13, 2012 Report Share Публикувано Февруари 13, 2012 Горе-долу разбрах, доколкото успях да преведа с Google Translate. Понеже в Photobucket не е нужно да се клика на всяка снимка веднъж на 6 месеца, за да не се изтрие автоматично, ще предпочета него, засега. Благодаря и на двамата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MartinAngel Публикувано Юли 19, 2012 Report Share Публикувано Юли 19, 2012 Много полезна информация, особено когато имаш проблем със смяна на парола и искаш да изпратиш на уеб дизайнерите снимков материал . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост newnickname Публикувано Юли 20, 2012 Report Share Публикувано Юли 20, 2012 Много полезна информация, особено когато имаш проблем със смяна на парола и искаш да изпратиш на уеб дизайнерите снимков материал . Виж и тази тема -Как се прави снимка (screenshot) и как/къде може да се качи? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MartinAngel Публикувано Юли 20, 2012 Report Share Публикувано Юли 20, 2012 Виж и тази тема -Как се прави снимка (screenshot) и как/къде може да се качи? Благодаря за линка. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
aaster23 Публикувано Март 16, 2013 Report Share Публикувано Март 16, 2013 Може да направите снимка на декстопа със Fraps също!1-во Направете настройките си така : (може да си сложите тикче и на другите)http://prikachi.com/images/63/5998063L.jpg2-ро Вижте кой бутон ви е за снимане и папката където са снимките. (при мен е \ а снимките са във C\:Fraps\Screenshots)http://prikachi.com/images/64/5998064q.jpghttp://prikachi.com/images/65/5998065C.jpg3-то снимате това нещо което искате и го търсите във тази папка.Ако правите снимките във формат BMP са над 5 mb и няма да можете да ги качите в Prikachi.com! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост