Jump to content

Препоръчан пост

Здравейте,Имам лаптоп айсър с windols 7 и всичко си работи добре.Отдавна ползвам virtual dj 7, и не съм имал проблеми.Днес лаптопа беше преинсталиран отново с windols 7 защото vdj-то започна да работи много бавно и трудно-много бавно зареждаше песните.Сега съм с преинсталиран лаптоп,работи много добре лаптопа,но проблемът с програмата е налице,а тази програма ми е много важна.vdj 7 я свалям от оригиналния сайт,свалял съм я и от замунда и пак работи бавно.Проблемът е че зарежда бавно песните-много бавно и докато ги зарежда cpu все е на червено,а преди нямаше проблем.Лаптопа е чистен от праж всичко е наред само програмата нее наред.Моля помогнете,кажете как да го оправя проблема-да нее някакъв проблем със съвместимост.Благодария предварително.
Сподели другаде

Ето снимка

Тази снимка е от момент,в който се зарежда песен-много бавно и CPU-то е на червено.И както се вижда други процеси не ми товарат процесора.Искам да оправя проблема,защото преди се зареждаха песни без проблем.Благодария предварително.

post-30484-0-95182800-1361623706_thumb.jpg

Сподели другаде

Изтегли, разархивирай Process Explorer. Стартирай я като администратор и направи снимка на всички процеси. След това зареди песен във VirtualDJ (за да се натовари системата), кликни два пъти върху процеса на VirtualDJ, иди на подпрозорец Threads и направи снимка. След това публикувай двете снимки.
Сподели другаде