miazmatik Публикувано Февруари 21, 2013 Report Share Публикувано Февруари 21, 2013 Здравейте,имам следния въпрос- инсталирах си абсолютно чисто копие на Windows 7 Ultimate, без нито един ъпдейт и без Service Pack 1(вградени имам предвид). Пуснах ъпдейти и инсталирах доста от тях,но не знам защо Service Pack 1 не ми се появяваше в Windows Update. Може би избързах, но го свалих от сайта на Microsoft,записах го на диск и инсталирах от него. Притеснява ме,че там пишеше че е препоръчително да се инсталира през ъпдейтите и в краен случай да се свали от там,ако не се появява, файла през Windows Update бил доста по-малък или нещо от сорта. Както и да е инсталирах го,протече успешно и вече го имам,но се чудя дали съм допуснал грешка и дали трябваше да изчакам да дойде като ъпдейт. Защото после пак пуснах ъпдейти и намери още доста,сигурно и Service Pack-а щеше да го има. Интересува ме дали Windows ще функционира нормално,дали не съм допуснал грешка?Благодаря. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Февруари 21, 2013 Report Share Публикувано Февруари 21, 2013 Не би трябвало да има каквито и да е притеснения от Ваша страна. Service Pack 1 съдържа в себе си всички предходни ъпдейти за операционната система, като към тях са добавени основни кръпки, свързани със сигурността и стабилността на операционната система. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
miazmatik Публикувано Февруари 21, 2013 Author Report Share Публикувано Февруари 21, 2013 Добре,благодаря ви, надявам се всичко да е наред. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост