ozic Публикувано Февруари 20, 2013 Report Share Публикувано Февруари 20, 2013 Качвам файл с големина 105 МВ и разширение .RAR, но ми изписва грешка. Опитах да го преименувам, да намаля размера, да го напиша на латиснки, но нищо не става :(. Това е адреса на качения файл: https://docs.google....VSWM/edit?pli=1 -- Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост Zig Zag Публикувано Февруари 21, 2013 Report Share Публикувано Февруари 21, 2013 Файла ти не е качен! Просто е като 2 и 2!Даже - файла ти не съществува. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Февруари 21, 2013 Author Report Share Публикувано Февруари 21, 2013 Как да не е качен???Качвам го, изписва, че е качен на 100%, кликам да го споделя с всички и копирах линка. Всеки път така качвам файловете! Къде греша? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 21, 2013 Report Share Публикувано Февруари 21, 2013 Аз мога да сваля файла. Това значи ли, че е споделен успешно? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Февруари 21, 2013 Author Report Share Публикувано Февруари 21, 2013 Не :(. Все още не може да се сваля. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Февруари 21, 2013 Report Share Публикувано Февруари 21, 2013 И аз мога да го сваля! Същият въпрос като на Night_Raven! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Февруари 21, 2013 Author Report Share Публикувано Февруари 21, 2013 Опитах от няколко места, но не мога :(. Изписа ми, че е споделен. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Февруари 21, 2013 Report Share Публикувано Февруари 21, 2013 Не мога да разбера, има файл който е качен и след копиране на линка се дава на потребители да го изтеглят, което при двама от нас се получава! Ние ли не разбираме въпроса или има нещо, което не се обяснява какво точно се иска?Поздрави Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Февруари 21, 2013 Author Report Share Публикувано Февруари 21, 2013 Точно това правя, което си написал. Не знам защо се получава така :(. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Февруари 21, 2013 Report Share Публикувано Февруари 21, 2013 ОК ето и снимков материал:Всъщност какво трябва да се случи, ако не възможността да може да се изтегли? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Февруари 21, 2013 Author Report Share Публикувано Февруари 21, 2013 Сега качвам три други файла по 92 МВ. С различно име са и ще видим какво ще стане. П.П. Ако не стане, може ли да ми препоръчате сайт, който да изпълнява същата функция. Искам да качвам разни файлове и с едно кликане да могат да се свалят. без да се регистрира, без да има други спънки. Но искам файловете да стоят неогранечено време. Не след 1-2 години да се самоизтрият. Ето новия файл: https://docs.google.com/file/d/0B1XloojbXXSnUzhzVzBienlsdEE/edit?pli=1 Аз пак не мога да го сваля ... Не мога да разбера защо се получава така. Всичко правя по един съш начин и преди ставаше, а сега не! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Февруари 21, 2013 Report Share Публикувано Февруари 21, 2013 Отново се сваля.Ето избери си от тук други сайтове, които предлагат същите опции! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Февруари 21, 2013 Author Report Share Публикувано Февруари 21, 2013 Кой е най-добрия? Да има място поне 5ГБ, да мога да качвам файл с големина 250МБ, да има неограничено време за съхранение на файловете, тоест ако искам да го сваля след 5 години пак да си е там. Да се свалят лесно: с 1-2 кликания, да са безплатни, да може да се сваля от всяка точка на света.Английски не знам и не мога да се оправя в чуждите сайтове, но ми се струва, че като цяло са по-добри от родните. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Февруари 21, 2013 Report Share Публикувано Февруари 21, 2013 Това с неограниченото време........ не съм много сигурен, но погледни това и това на 4та точка Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Февруари 21, 2013 Author Report Share Публикувано Февруари 21, 2013 При първото след 7 дни се самозитриват, а при втория още не съм го разучил. За ТОЗИ сайт какво ще кажеш? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост