artgun Публикувано Февруари 23, 2013 Report Share Публикувано Февруари 23, 2013 Ха, на въпросната машина, където се инсталира по-бавно, се получава точно обратното - в ahci e по-бавен - дъното обаче е AMD . Твоето какво е? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
liver Публикувано Февруари 23, 2013 Report Share Публикувано Февруари 23, 2013 GIGABYTE P35-DS3R Rev.2.0 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mmvmalkiq Публикувано Февруари 23, 2013 Report Share Публикувано Февруари 23, 2013 И колко време точно отнема ПРЕинсталация с Windows 7... (30 .... 40 .. 1час)? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Февруари 23, 2013 Report Share Публикувано Февруари 23, 2013 И колко време точно отнема ПРЕинсталация с Windows 7... (30 .... 40 .. 1час)? Времетраенето зависи до голяма степен от хардуерната конфигурация на системата, така че е трудно да се даде точна стойност. Средно процесът на инсталация на операционната система продължава около 20-25 минути. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
RoshaF Публикувано Февруари 24, 2013 Author Report Share Публикувано Февруари 24, 2013 Прикерпил съм файл от мануала за биоса,където съм отбелязал там бяха default,когато преместих Raid/Ahci на ahci и рестартирам при самото зареждане извежда съобщение за ahci и драйвера извежда списък за около 2,3 секунди и на всичко пише no device и след това при старт скийна на Windows забива и се рестартира,или това трябва да го направя преди нова инсталация и отдолу има note където пише че поддържа само Vista Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mmvmalkiq Публикувано Февруари 24, 2013 Report Share Публикувано Февруари 24, 2013 Времетраенето зависи до голяма степен от хардуерната конфигурация на системата, така че е трудно да се даде точна стойност. Средно процесът на инсталация на операционната система продължава около 20-25 минути. Благодаря за вниманието!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
CREATIV Публикувано Март 6, 2013 Report Share Публикувано Март 6, 2013 Здравейте инсталирах windows 7 но ми изчезнаха 3 дяла ако може споделете как да ги върна . Благодаря предварително http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/default/smile.gif Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Март 6, 2013 Report Share Публикувано Март 6, 2013 За кои "три дяла" става въпрос? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nb061962 Публикувано Март 6, 2013 Report Share Публикувано Март 6, 2013 Зависи какво е дъното.На някой дънни платки инсталацията на win 7 протича по бавно.Примерно при asus дъна.Ако съм грешен някой да ме поправи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
CREATIV Публикувано Март 6, 2013 Report Share Публикувано Март 6, 2013 а мога ли да ги върна ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Март 6, 2013 Report Share Публикувано Март 6, 2013 Зависи какво е дъното.На някой дънни платки инсталацията на win 7 протича по бавно.Примерно при asus дъна.Ако съм грешен някой да ме поправи. Не стана ясно на точно кое запитване отговаряте в своя коментар. а мога ли да ги върна ? Ако е възможно обяснете по-добре Вашия проблем, тъй като "изчезнаха 3те дяла" е крайно недостатъчна информация. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
CREATIV Публикувано Март 6, 2013 Report Share Публикувано Март 6, 2013 Не стана ясно на точно кое запитване отговаряте в своя коментар. Ако е възможно обяснете по-добре Вашия проблем, тъй като "изчезнаха 3те дяла" е крайно недостатъчна информация. харда ми е разделен на 5 дяла при инсталацията на windowsa ми изчезнаха 3 дяла Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Март 6, 2013 Report Share Публикувано Март 6, 2013 Изпълнете следното:Меню Start -> Run -> Въведете diskmgmt.msc -> Натиснете Enter.Направете снимка на новопоявилия се прозорец и я прикачете към следващия Ви коментар. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
RoshaF Публикувано Април 8, 2013 Author Report Share Публикувано Април 8, 2013 Здравейте,не съм писал отдавна,преинсталирах PC-то с Windows Xp SP3,резултата е същия както преди с преинсталацията със 7-цата,днес мисля да пробвам с друг билд на 7-цата защото компа забива....А при тая конфигурация да ми забива между два таба в броузърите не ми се връзва нещо...Също ми забива при игри като съм намалил изискванията,а преди време същите игри съм ги играл на макс някакви идеи за тестове?!?!Поздрави Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Април 8, 2013 Report Share Публикувано Април 8, 2013 Здравейте,не съм писал отдавна,преинсталирах PC-то с Windows Xp SP3,резултата е същия както преди с преинсталацията със 7-цата,днес мисля да пробвам с друг билд на 7-цата защото компа забива....А при тая конфигурация да ми забива между два таба в броузърите не ми се връзва нещо...Също ми забива при игри като съм намалил изискванията,а преди време същите игри съм ги играл на макс някакви идеи за тестове?!?! Поздрави Ако системата не функционира правилно при туко що инсталирана операционна система, надявам се не самоделка, то проблемът най-вероятно е хардуерен. За всеки случай, ще Ви посъветвам да запишете Live CD на някоя Linux дистрибуция - Ubuntu например - и да проверете дали въпросните проблеми са налице и в този случай. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост