Cinephile Публикувано Февруари 17, 2013 Report Share Публикувано Февруари 17, 2013 Днеска си взех нов монитор, с махимална резолуция 1920x1200. Но при включването на монитора кьм компютара махсималната резолюция беше 1600x1200. стария монитор беше с махимална резолюция 1440x900. В момента сьм с 1600x1200 и се усеща как е малко размазано. щте качь снимки на Display properties да видите и да ми видите и видео картата. Вьпроса ми е да ли може да ми помогнете да си качь махимална резолюция ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vasettoo Публикувано Февруари 17, 2013 Report Share Публикувано Февруари 17, 2013 Премести плъзгача на Display Properties до края, за да се ползва максималната позволена резолюция за твоя монитор. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Cinephile Публикувано Февруари 17, 2013 Author Report Share Публикувано Февруари 17, 2013 когато го направя това монитора излиза от рамката и с мишката мога да движа на ляво и на дясно, ако се сещаш какво имам в предвид. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 18, 2013 Report Share Публикувано Февруари 18, 2013 когато го направя това монитора излиза от рамката и с мишката мога да движа на ляво и на дясно, ако се сещаш какво имам в предвид.Аз поне не се сещам. Какъв точно е мониторът? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Cinephile Публикувано Февруари 18, 2013 Author Report Share Публикувано Февруари 18, 2013 Аз поне не се сещам. Какъв точно е мониторът? Монитора е ТВ LED LCD Crown 22911 FHDА това което имам в предвид е, че като преместя плазгача на дqсно ми позволява махимум 2000x1700 например ( нз то4ната резолюция не сум на компуютара) и Нешто се зумира резолюцята и да виждам нещата по десктопа трqбва да движа мишката наляво и на дясно, сеедно гледаш с Лупа Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Cinephile Публикувано Февруари 18, 2013 Author Report Share Публикувано Февруари 18, 2013 Ето това е моq проблем, qвно и други хора го имат :/ http://www.tomshardw...xternal-monitor Някакви идеи хора ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vasettoo Публикувано Февруари 18, 2013 Report Share Публикувано Февруари 18, 2013 В спецификациите на телевизора максималната резолюция е 1920х1080 пиксела - имаш ли такава резолюция в плъзгача? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Cinephile Публикувано Февруари 18, 2013 Author Report Share Публикувано Февруари 18, 2013 В спецификациите на телевизора максималната резолюция е 1920х1080 пиксела - имаш ли такава резолюция в плъзгача? Имам но при Поставянето на тази резолюция пак става като на лупа Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pcko Публикувано Февруари 18, 2013 Report Share Публикувано Февруари 18, 2013 Ако монитора има копче AUTO,след като го настроиш на резолюцията,го натисни.Отдавна не съм с ХР,но си спомням че имах и аз някви побни проблеми при него с резолюцията.До колкото си спомням май така се оправи при мен. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Cinephile Публикувано Февруари 18, 2013 Author Report Share Публикувано Февруари 18, 2013 Ако монитора има копче AUTO,след като го настроиш на резолюцията,го натисни.Отдавна не съм с ХР,но си спомням че имах и аз някви побни проблеми при него с резолюцията.До колкото си спомням май така се оправи при мен. нqма :С Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 21, 2013 Report Share Публикувано Февруари 21, 2013 Ако имаш възможност, тествай този "монитор" на друг компютър. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
witcher2 Публикувано Март 8, 2013 Report Share Публикувано Март 8, 2013 Драйвери за видео картата и на мен така ми беше и се оправи Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост