StuFF Публикувано Февруари 17, 2013 Report Share Публикувано Февруари 17, 2013 Може ли да съмс x64 операционна система , а всички драйвъри , програми и прочие , при инстала да ми пише че са x86 и ако да може ли да обесните защо? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Февруари 17, 2013 Report Share Публикувано Февруари 17, 2013 Може ли да съмс x64 операционна система , а всички драйвъри , програми и прочие , при инстала да ми пише че са x86 и ако да може ли да обесните защо?Мога да кажа, че много не ясно е поставен въпроса.Питам кои са тези x86 драйвери, и как ги видя. къде са , инсталирани ли са вече?За програми, това е възможно. ОС която е x64 може да работи със x86 софтуер, За него си прави отделна папка във Program Files. Която е x86.Та сега давай, кажи какво точно те интересува? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
StuFF Публикувано Февруари 17, 2013 Author Report Share Публикувано Февруари 17, 2013 Точно такава папка ми прави в програм файлс , и на драйвърите които инсталвам , а са ми с лизенциран диск...да кажеш , че не са ми за компа добре ама.. още при инстала си го пише 4е са x86 и си ми прави папка точно в програм фаилс... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Февруари 17, 2013 Report Share Публикувано Февруари 17, 2013 A всъщност проверили ли сте дали на самия диск няма драйвъри за 64-битова операционна система? Отделно, самите драйвъри инсталират ли се на систеамата, защото, ако реално те са x86-64, той най-вероятно процесът ще завърши неуспешно? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
StuFF Публикувано Февруари 17, 2013 Author Report Share Публикувано Февруари 17, 2013 Ами те са ми оригиналиния диск към компа , и те повечето направо си се инсталват , смисъл не питат да задам дали за x64 ili x68. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Февруари 17, 2013 Report Share Публикувано Февруари 17, 2013 Т.е. драйвърите са инсталирани на системата и устройствата са разпознати без проблеми? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
StuFF Публикувано Февруари 17, 2013 Author Report Share Публикувано Февруари 17, 2013 Да Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Февруари 17, 2013 Report Share Публикувано Февруари 17, 2013 В такъв случай, няма за какво да се притеснявате щом драйвърите са се инсталирали и устройствата се разпознават успешно. Има разлика между двете директории - Program Files и Program Files (x86). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
StuFF Публикувано Февруари 17, 2013 Author Report Share Публикувано Февруари 17, 2013 Има прилики по папките , но вътре в тях каточели са различни някои работи. И защо прави така , нормално ли е или не ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Февруари 17, 2013 Report Share Публикувано Февруари 17, 2013 Кое "защо прави така"? Не можах да разбера много точно въпроса Ви. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
StuFF Публикувано Февруари 17, 2013 Author Report Share Публикувано Февруари 17, 2013 Защо не си ми ги отчина на x64 и да са ми сичките в една папка ами така си ги пръска. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 17, 2013 Report Share Публикувано Февруари 17, 2013 Под x64 версии на Windows има две папки за "програмни файлове" - Program Files и Program Files (x86). Първата е за 64-битови приложения, докато втората е за 32-битови. Къде ще се инсталира дадено приложение, зависи от инсталатора му. Ако инсталаторът е 32-битов, приложението ще се инсталира в Program Files (x86). Ако инсталаторът е 64-битов, обикновено се инсталира в Program Files. Казвам "обикновено", защото по принцип 64-битовите приложения имат и 64-битов инсталатор, но е възможно инсталаторът да е 64-битов, а приложението - 32-битово.Двете папки за програмни файлове целят основно подреденост и елиминиране на конфликти. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
StuFF Публикувано Февруари 17, 2013 Author Report Share Публикувано Февруари 17, 2013 Благодаря ви ! Лека вечер ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост