APPOLO Публикувано Февруари 17, 2013 Report Share Публикувано Февруари 17, 2013 Здравейте,през 2007 година свързах безжичен интернет от Max Telecom,но се отказах.Миналата седмица си купих таблет,но ми трябва Wi-Fi.Въпросът ми е как да направя така че модемът да открие интернетът с които съм сега.Като вкарам кабелът на сегашният интернет,модемът изписва "търсене'' и не открива сигнал.Можете ли да ми помогнете?С една дума искам да използвам модема,но не с интернет от Max Telecom,а друг интернет вместо да давам пари за друг модем от сегашния ми доставчик.Помогнете ако можете!Да разкодирам модема някък или не знам какво.Дайте идея! Модемът е от първите модеми които Max Telecom предлагаха. Ето какъв е модемът Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 18, 2013 Report Share Публикувано Февруари 18, 2013 Нямам опит с тези доставчици, но по всяка вероятност всеки от модемите е пригоден за работа само с със съответния доставчик, така че според мен няма да можеш да постигнеш това, което искаш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
eleena Публикувано Февруари 19, 2013 Report Share Публикувано Февруари 19, 2013 Това няма как да стане, тъй като този модем работи на 4G, което няма нищо общо с рутерите. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
APPOLO Публикувано Февруари 19, 2013 Author Report Share Публикувано Февруари 19, 2013 Е нищо. Благодаря все пак. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост