StuFF Публикувано Февруари 17, 2013 Report Share Публикувано Февруари 17, 2013 Здравейте , наскоро от препоръки взех , че си смених уиндоуса с друг . Пак е 7 . Проблема обаче стана при инсталацията на 1 от драйвърите за wireless-a . Ето вижте на снимките за какво става на въпрос Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Февруари 17, 2013 Report Share Публикувано Февруари 17, 2013 Опитвали ли сте да премахнете/обновите текущия драйвър? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
StuFF Публикувано Февруари 17, 2013 Author Report Share Публикувано Февруари 17, 2013 В смисъл? Пробвах много начини, махах слагах махах слагах и аз незнам от какво е вече , а ако не се лъжа миналия път съм нямал проблеми с това. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Февруари 17, 2013 Report Share Публикувано Февруари 17, 2013 Всъщност, имате ли wireless Интернет достъп от въпросния компютър? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
StuFF Публикувано Февруари 17, 2013 Author Report Share Публикувано Февруари 17, 2013 Да , интернета ми е много добре , въпроса е такъв ,че като дам примерно този драйвър които всъшност ми показва , че е OFF , ми показва че е добре и е даже последна актуализация. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Февруари 17, 2013 Report Share Публикувано Февруари 17, 2013 Направете следното:Меню Start -> Run -> Въведете devmgmt.msc -> Натиснете Enter.Разклонете дървовидната структура на Network Adapters.Моля, направете снимка на въпросния прозорец и я прикачете към следващия Ви коментар. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
StuFF Публикувано Февруари 17, 2013 Author Report Share Публикувано Февруари 17, 2013 Ето това са .. 2-рия ми е уж проблемния . Ето какво дава като тръгна да го актуализирам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Февруари 17, 2013 Report Share Публикувано Февруари 17, 2013 Моля, деинсталирайте Intel PROSet/Wireless Software и проверете дали това ще повлияе на Вашата интернет връзка. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
StuFF Публикувано Февруари 17, 2013 Author Report Share Публикувано Февруари 17, 2013 WiMAX ili WiFi , Би трябвало да е WiMAX защото то е проблемното. Деинсталирам го. Мисля , че разлика няма. Ако е бил този де Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 18, 2013 Report Share Публикувано Февруари 18, 2013 Въпросното проблемно съобщение появява ли се все още? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
StuFF Публикувано Февруари 18, 2013 Author Report Share Публикувано Февруари 18, 2013 ?Кое съобщение ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Февруари 18, 2013 Report Share Публикувано Февруари 18, 2013 Излиза ли някакво съобщение за грешка или проблемът се ограничаваше само в индетификацията в tray-зоната? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
StuFF Публикувано Февруари 18, 2013 Author Report Share Публикувано Февруари 18, 2013 Ами нищо странно не виждам , 3-те ми мрежи след като разклоня онова са си там , няма нищо проблемно в нета , само дето си ми изчезна онази иконка. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Февруари 18, 2013 Report Share Публикувано Февруари 18, 2013 В такъв случай, не е необходимо да инсталирате въпросния софтуер. Нямате WiМАX-устройство, което е необходимо за свързване към подобен тип мрежи и поради тази причина се появява въпросната идентификация в tray-зоната. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
StuFF Публикувано Февруари 18, 2013 Author Report Share Публикувано Февруари 18, 2013 Добре. Благодаря ви много , за пореден път ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост