Alexxx1994 Публикувано Февруари 25, 2013 Author Report Share Публикувано Февруари 25, 2013 интересно ми е това дето ми изписва при стартиране Rear fan error дали не ми прави проблемите ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Февруари 25, 2013 Report Share Публикувано Февруари 25, 2013 Моля, изтеглете Process Explorer.Запазете файла на Вашия десктоп.Разархивирайте архива в директория по Ваше желание.Стартирайте procexp.exeView -> Select Columns -> Таб Process Disk -> Маркирайте checkbox-овете, намиращите се пред Reads, Writes и Other -> OK.Меню File -> Save as...Запазете файла в директория по Ваше желание и го прикачете към следващия Ви коментар. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Alexxx1994 Публикувано Февруари 26, 2013 Author Report Share Публикувано Февруари 26, 2013 ето !System Idle Process.txt Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Февруари 26, 2013 Report Share Публикувано Февруари 26, 2013 Моля, съставете отново въпросния log-файл, като премахнете всички отметки в таб Process I/O и маркирате checkbox-овете, намиращи се пред Reads, Writes и Other в таб Process Disk. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
jedi_knight Публикувано Февруари 26, 2013 Report Share Публикувано Февруари 26, 2013 Температурите не са много високи, но си провери вентилатора ,друго нещо са игрите, колко са тежки ,ако са за двуядрен процесор, по-добре използвай 32 битова ОС Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Alexxx1994 Публикувано Април 1, 2013 Author Report Share Публикувано Април 1, 2013 така имам нов проблем този път е видео картата .Като задържа дадена папка и започна да я местя се вижда размазано .Пуснах игри и какво да видя фпс-то рязко е паднало от 2 дни ми е така моля помагаите видео картата ли си отива ?видео картата е Nvidia Geforce 9800gt paliteсамо да кажа че съм си флашвал биоса Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Април 1, 2013 Report Share Публикувано Април 1, 2013 Като за начало и актуализирай драйвера. Почисти я от прах ако има такъв, виж и температурата под товар. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Alexxx1994 Публикувано Април 1, 2013 Author Report Share Публикувано Април 1, 2013 драивера е актуален последна версия видео картата е почистена а температурата е 50 градуса. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nany-na Публикувано Декември 2, 2013 Report Share Публикувано Декември 2, 2013 Здравейте! Не знаех в коя тема да пиша, но имам проблем с външен хард. Папките които ми бяха вътре изчезнаха и не мога да ги намеря. Има ги вътре, защото когато започна да сканирам изписва, че ги сканира, но не са скрити. Някой може ли да ми каже по какъв начин мога да ги накарам да се появят. Благодаря предварително! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sten Публикувано Декември 3, 2013 Report Share Публикувано Декември 3, 2013 Можеш ли да дадеш повече информация относно "изчезването" - или се е случило "просто така"? На мен скоро ми се случи подобен проблем и (надявам се ) вече почти съм го решил...На базата на моят скромен опит - първото по важност е да внимаваш да не записваш нищо на диска(това, че е външен е донякъде по-добре). С каква ОС работиш? Можеш ли да включиш диска към друг компютър? Друго, което се сещам засега е да заредиш някакъв линукс от диск и да пробваш дали оттам ще се отвори нещо. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nany-na Публикувано Декември 4, 2013 Report Share Публикувано Декември 4, 2013 той диска е на едни приятели. Те били качили някакви клипчета и после пуснали харда на друг компютър и всичките им папки които имали вътре изчезнали. Аз го гледах ония ден папките не са скрити опитах. Като пусна антивирусната да сканира показва че ги сканира като папки но не се виждат. Операционната система е Win7. За съжаление нямам наличен линукс на който да пробвам да видя дали ще се покажат. Ако има друг вариант да се появят ще се радвам да го науча. А и ако може още един въпрос от какво се получава това с изчезването? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sten Публикувано Декември 5, 2013 Report Share Публикувано Декември 5, 2013 Как всъщност ги сканираш като не се виждат - от иконата на самото устройство ли?Какво значи "нямам наличен линукс"? Ако имаш интернет, записвачка и оптичен диск - значи е въпрос на няколко минути. Можеш да свалиш например Parted Magic - по-малко е от стандартните дистрибуции и има някои подходящи инструменти(но аз не съм много наясно с тях )Иначе аз си възстанових файловете с програмата DMDE(наложи се да си купя Express-версията) и с помощ от този форум. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nany-na Публикувано Декември 6, 2013 Report Share Публикувано Декември 6, 2013 Благодаря ти много! Ще се поразровя да видя какво ще мога да направя Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост