Jump to content

Препоръчан пост

зна4и от известно време хард диска ми каркори много и забавя много пц-то лагва на игри навсякъде пробвах преинстал пак не става съ6тата работа а пц-то ми е горе долу добро Intel core 2 duo 2.93ghz 4gb RAM hard disk 750gb моля помогнете дали хард диска си отива или е не6то друго ?
Сподели другаде

• Отговори 42
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

ТОП потребители в тази тема

Публикувани изображения

зна4и от известно време хард диска ми каркори много и забавя много пц-то лагва на игри навсякъде пробвах преинстал пак не става съ6тата работа а пц-то ми е горе долу добро Intel core 2 duo 2.93ghz 4gb RAM hard disk 750gb моля помогнете дали хард диска си отива или е не6то друго ?

Много е възможно, твърдият ти диск да си заминава. Можеш да го тестваш, но не си казал със каква ОС за да продължа със съвет.

Сподели другаде

windows 7 ultimate 64bita

Добре. Сега направи едно сканиране за да видим какво е състоянието на диска, Ето как:

Старт меню=>Всички програми=>Принадлежности. Кликни върху Командният прозорец да се отвори. Нали се сещаш. Онзи черният прозорец. Вътре напиши, или направо копирай и постави следното:

CHKDSK C: /X /F /R

Натисни Enter. Ще ти предложи сканирането да се извърши след рестарт. Трябва да се съгласиш като натиснеш бутона Y. След като се рестартира и преди да зареди ОС ще започне сканирането. Когато всичко приключи пиши, за да ти дам съвет как да видим лог файла.

Сподели другаде

направих сканирането откаде да извадим лог ?

това са температурите

а това ми го даде като дадох отстраняване на неизптравности и дадох хардуер

post-30360-0-06795900-1361032491_thumb.jpg

post-30360-0-43014100-1361032544_thumb.jpg

Сподели другаде

направих сканирането откаде да извадим лог ?

Десен на Моят компютър=>Управление=>Event Viewer=>Windows Logs=>Application.

Под колонката на Source търсиш winlogon. Трябва да е последното най от горе.

По добре направи следното. Маркирай Application да е във синьо. Във дясно избери Save All Events...

Във следващият прозорец избери къде да се запише. Сложи му някакво име. Формата не го променяй. Архивирай и го качи на някой хост да мога да го изтегля.Аз след като намеря лога за сканирането ще го публикувам.

Сподели другаде

не я виждам тая колонка скоурсе нито винлогон

така ли

Можеш поне да си спокоен. Нама лоши сектори по диска.

А и вече не е било Winlogon а Wininit. Малко съм те подвел. Ето го и файла.

Wininit.txt

Сподели другаде

тогава откакво каркори толкова много и ми лагва вси4ко ? други иди виж горните снимки

Видях ги. Толкова високи температури не може да има. То може да си забива и от високите температури, но тези не са верни. Пробвай със Aida64 да измериш температурата. Само да кажа, че програмата е платена, но е триял. Има период във който можеш да я ползваш безплатно.

Сподели другаде

Да тук са малко по реални температурите. И отново има високи температури. Предполагам че е на твърдият диск, но няма как да съм сигурен. Ще изчакам да чуя и други мнения.
Сподели другаде