Alexxx1994 Публикувано Февруари 16, 2013 Report Share Публикувано Февруари 16, 2013 зна4и от известно време хард диска ми каркори много и забавя много пц-то лагва на игри навсякъде пробвах преинстал пак не става съ6тата работа а пц-то ми е горе долу добро Intel core 2 duo 2.93ghz 4gb RAM hard disk 750gb моля помогнете дали хард диска си отива или е не6то друго ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Февруари 16, 2013 Report Share Публикувано Февруари 16, 2013 зна4и от известно време хард диска ми каркори много и забавя много пц-то лагва на игри навсякъде пробвах преинстал пак не става съ6тата работа а пц-то ми е горе долу добро Intel core 2 duo 2.93ghz 4gb RAM hard disk 750gb моля помогнете дали хард диска си отива или е не6то друго ?Много е възможно, твърдият ти диск да си заминава. Можеш да го тестваш, но не си казал със каква ОС за да продължа със съвет. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Alexxx1994 Публикувано Февруари 16, 2013 Author Report Share Публикувано Февруари 16, 2013 windows 7 ultimate 64bita Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Февруари 16, 2013 Report Share Публикувано Февруари 16, 2013 windows 7 ultimate 64bitaДобре. Сега направи едно сканиране за да видим какво е състоянието на диска, Ето как:Старт меню=>Всички програми=>Принадлежности. Кликни върху Командният прозорец да се отвори. Нали се сещаш. Онзи черният прозорец. Вътре напиши, или направо копирай и постави следното:CHKDSK C: /X /F /RНатисни Enter. Ще ти предложи сканирането да се извърши след рестарт. Трябва да се съгласиш като натиснеш бутона Y. След като се рестартира и преди да зареди ОС ще започне сканирането. Когато всичко приключи пиши, за да ти дам съвет как да видим лог файла. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Alexxx1994 Публикувано Февруари 16, 2013 Author Report Share Публикувано Февруари 16, 2013 сега проверих темпрературите има две не6та които са високи CPUTIN 128gradusa i AUXTIn 127 какво зна4и това Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Alexxx1994 Публикувано Февруари 16, 2013 Author Report Share Публикувано Февруари 16, 2013 направих сканирането откаде да извадим лог ? това са температурите а това ми го даде като дадох отстраняване на неизптравности и дадох хардуер Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Февруари 16, 2013 Report Share Публикувано Февруари 16, 2013 направих сканирането откаде да извадим лог ?Десен на Моят компютър=>Управление=>Event Viewer=>Windows Logs=>Application.Под колонката на Source търсиш winlogon. Трябва да е последното най от горе.По добре направи следното. Маркирай Application да е във синьо. Във дясно избери Save All Events...Във следващият прозорец избери къде да се запише. Сложи му някакво име. Формата не го променяй. Архивирай и го качи на някой хост да мога да го изтегля.Аз след като намеря лога за сканирането ще го публикувам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Alexxx1994 Публикувано Февруари 16, 2013 Author Report Share Публикувано Февруари 16, 2013 не я виждам тая колонка скоурсе нито винлогон така лиsdasdss.rar Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Февруари 16, 2013 Report Share Публикувано Февруари 16, 2013 не я виждам тая колонка скоурсе нито винлогон така лиМожеш поне да си спокоен. Нама лоши сектори по диска.А и вече не е било Winlogon а Wininit. Малко съм те подвел. Ето го и файла.Wininit.txt Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Alexxx1994 Публикувано Февруари 16, 2013 Author Report Share Публикувано Февруари 16, 2013 тогава откакво каркори толкова много и ми лагва вси4ко ? други иди виж горните снимки Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Февруари 16, 2013 Report Share Публикувано Февруари 16, 2013 тогава откакво каркори толкова много и ми лагва вси4ко ? други иди виж горните снимкиВидях ги. Толкова високи температури не може да има. То може да си забива и от високите температури, но тези не са верни. Пробвай със Aida64 да измериш температурата. Само да кажа, че програмата е платена, но е триял. Има период във който можеш да я ползваш безплатно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Alexxx1994 Публикувано Февруари 16, 2013 Author Report Share Публикувано Февруари 16, 2013 ето виж Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Февруари 16, 2013 Report Share Публикувано Февруари 16, 2013 Да тук са малко по реални температурите. И отново има високи температури. Предполагам че е на твърдият диск, но няма как да съм сигурен. Ще изчакам да чуя и други мнения. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sten Публикувано Февруари 16, 2013 Report Share Публикувано Февруари 16, 2013 За температурата на харддиска(а и за други данни) може да се ползва Crystal Disk Info... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Alexxx1994 Публикувано Февруари 17, 2013 Author Report Share Публикувано Февруари 17, 2013 А възможно ли е от многото преинсталирания да се е прецакал хард диска ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост