tsefan Публикувано Февруари 13, 2013 Report Share Публикувано Февруари 13, 2013 Здравейте! Имам проблем, с който не можах сам да се справя. Преди когато свалях видеоклипове от Youtube файловете се изобразяваха с картинка от самия видеоклип. Смяната на изображението на файловете става с бутона, който съм заградил с червена линия в прикрепения файл. Сега този бутон не действа. В прозореца се показват само разширенията на файловете (MP4). Ако може някой да ми помогне предварително му благодаря! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 14, 2013 Report Share Публикувано Февруари 14, 2013 Какъв пакет с кодеци е инсталиран? Само с MP4 файлове ли има проблем? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tsefan Публикувано Февруари 14, 2013 Author Report Share Публикувано Февруари 14, 2013 Инсталиран е K-Lite codec pack. Ще го обновя и ще видя какво ще се получи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост Zig Zag Публикувано Февруари 14, 2013 Report Share Публикувано Февруари 14, 2013 Загуба или поява на миниатюри се дължи на използван видео плеър или кодек, свързан с този тип файлове. За да се появят отново върнете се към старата си предходна програма. Или просто преглътнете неудобството.Разбира се има и програми, които те карат да ги инсталираш под предлог, че ще показват миниатюрите на всяко видео. Но аз не ти препоръчвам. Това си е престъпление! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tsefan Публикувано Февруари 15, 2013 Author Report Share Публикувано Февруари 15, 2013 Винаги използвам KMPlayer. Преди десетина дни инсталирах VLC Media, но не ми хареса и го деинсталирах. Като че ли от тогава се появи проблема, който съм описал по-горе. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост Zig Zag Публикувано Февруари 15, 2013 Report Share Публикувано Февруари 15, 2013 При мен компютърса ми познава само един единствен плеър, който използвам и като аудио и като видео и това е VLC. MP4 на мен ми се явява като миниатюра. Нормално е да махнеш VLC и миниатюрата да си иде заедно с него. Друга възможност е да не си задал асоциация с плеъра. Когато окажеш с какво да се отваря дадения файл, тогава е възможно да се получи миниатюра. Но не при всички файлове е миниатюра. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
novgradski Публикувано Февруари 15, 2013 Report Share Публикувано Февруари 15, 2013 И според мен имаш проблем с "асоциациите" и player -ите....и при мен :-тези, с файлови разширения(примерно avi) -асоцирани с KMPlayer -са миниатюри ,-а тези (примерно MP4) асоцирани с VLC -иконката на VLC Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост