maerto Публикувано Февруари 13, 2013 Report Share Публикувано Февруари 13, 2013 Здравейте.Според програмата Driver Agent, имам 4 лоши драйвъри(2 на хард диска,на лан картата и на саунд картата),а като опитавам да Ъпдейтвам тези драйвери през Divaice Manager-а ми излизат че са актуални!!Да вярвам ли на тази програма и да си изтегля чрез нея тези драйвъри(разбирасе платени) или да си карам така.Оплаквания с компа ...почти нямам ,но на моменти леко забавя,и позабива,Със Win 7(64 бит) съм процесора е 4-ядрен на 3Ghz,4Gb RAM,при тази конфигурация би трябвало да не се запъва.Мисля си че е от тези драйвъри....та заслужава ли си да ги инсталирам?? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gogulef Публикувано Февруари 13, 2013 Report Share Публикувано Февруари 13, 2013 (Редактиран) Не вярвам на такива програми.Веднъж ми набута такъв драйвер,че ми изкара син екран.И как ще плащаш за драйвери?Най добре е ръчното им намиране.http://goo.gl/uuTGTТова е стара тема но виж как може да се търси по идентификационните им кодове. Редактиран Февруари 13, 2013 от gogulef Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
maerto Публикувано Февруари 13, 2013 Author Report Share Публикувано Февруари 13, 2013 Ок .Благодаря,нямам намерение да плащам за драйвери разбирасеЩе търся причините за забавянето другаде. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 14, 2013 Report Share Публикувано Февруари 14, 2013 Това е стара тема но виж как може да се търси по идентификационните им кодове.Само да уточня: темата беше публикувана преди доста време, но беше прегледана и актуализирана преди по-малко от месец. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост